• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osleo'nun Çeyizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi osleo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tesekkur ederim hepinize
English home havlulugu 11 liraya aldim, normalde 15 Tl indirim vardi o gun suan onlineshopta var aynisi. Ayakli tuvalet kagitligi da ayni fiyata aldim galiba emin degilim onuda havluluk olarak satiyorlar ama ben tuvalet kagidi takicam o cok guzelll keske bulsam fotosunu..

Sarev mor nevresimi sarev wallpaper olarak aratabilirsin. Altincicadde den aldim 150 ydi 50 lira kuponla 100 odedim. Diger beyaz olanin markasi jua kesinlikle tavsiye edsrim kullanmadim tabi daha a kumasi muthis kutusu falan harikaydi. Kervandanda bisuru nevresim aldim boyle şıklik gormedim:) onuda altincicaddeden ayni sekilde aldim 50 ye geldi.

Allahimmm daha guzellerini sizlerw nasip etsin, olmayanlarinda bol bol olsun insallah

English home havlulugu 11 liraya aldim, normalde 15 Tl indirim vardi o gun suan onlineshopta var aynisi. Ayakli tuvalet kagitligi da ayni fiyata aldim galiba emin degilim onuda havluluk olarak satiyorlar ama ben tuvalet kagidi takicam o cok guzelll keske bulsam fotosunu..

Sarev mor nevresimi sarev wallpaper olarak aratabilirsin. Altincicadde den aldim 150 ydi 50 lira kuponla 100 odedim. Diger beyaz olanin markasi jua kesinlikle tavsiye edsrim kullanmadim tabi daha a kumasi muthis kutusu falan harikaydi. Kervandanda bisuru nevresim aldim boyle şıklik gormedim:) onuda altincicaddeden ayni sekilde aldim 50 ye geldi.

Allahimmm daha guzellerini sizlerw nasip etsin, olmayanlarinda bol bol olsun insallah

Hafta sonu bulabilirsem alıcam. Koyarım fotoğrafını.

canım açıklama için teşekkürler aşkla kullan hepsini :)

markafoni r10 u paylaşan arkadaşa öpücükler sevgilerr :):)))

$Biev-Biev-6\l.webpEki Görüntüle 469850 $spagetti maşası.webp

baharatlıktan 2 takım aldımm malumunuz baharat çeşidi bol 12 bile anca yeterr :)

canım herşeyin çok güzell tepsilerin orjinal çok begendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :nazar:

İşte daha önce aldıgım, bahsettıgım ama fotosunu bulamadığım tuvalet kağıtlığım.. $1ae45758-c9fe-4f25-b945-cf552a8baddd.webp

Yine bir kanca ev yine bir markafoni alışveriişim :)

bunun resmını alamadıgım ıcın lınk verıyorum. bayıldım ....
: http://www.markafoni.com/product/2558241/

Kenarı altın sarılı olan yemek takımım için aldığım 12 adet suplam..Üzerine kendim ekstradan süsler yapabilirimde yapmayabilirim de :):)

$82_buyuk_zoom.webp

son eklediklerinde çok hoş hepsini ağız tadıyla kullan inş canım :16:

Canım çok güzeller güle güle kullan english homedan aldıklarınıı :))

Back
X