• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osleo'nun Çeyizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi osleo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çeyizin çok hoş parçaları var canım sağlıkla kullan....

çaydanlığının markası ne bırde nerden kaça aldın?çok begendim...hatta bayıldım...

saol canım.. çaydanlığım baya tesadüfi bir alışveriş esnasında alındı :) Markası Biev. Kapanan bir Biev mağazasına denk geldim, herşey yarı fiyatıydı çaydanlıkta 100 dü 50 ye aldım :) Bende çok seviyorum küçük gibi görünüyor ama içi kocaman :)

Kızlarrrr birde şöyle 100-125 parça olan yemek takımlarından arıyorum. 14 cm falan ekmek tabağı olanlardan bernardo da var yuvarlak begenmedım zaten 4-5,000 TL :) . falez de buldum guzel modellerde var onları begendım ama yınede gören duyan olursa noluuurrr bana söylesinnnnnnn...

Düdüklü de ayrı bir sorun tabi fissler alayım dıyorum ama ona da patlıyor dıye bı suru sey okudum napcam bılmıyom :S

Son düzenleme:
Aşık olduğum cupcake serisini yawas yawass tamamlayacağım bunlar başlangıçç :)

$634635339263021250.webp$634635339267767344.webp

çok güzel çeyiz için aldıkların :nazar: güzel günlerde kullanmanı dilerim
bu arada (kupa maça karo ve sinek ) iskambil simgelerine olan ilgini gördüğümden
benimde almak istediğim bir oyun masa örtüsünü görmeni istedim
Eki Görüntüle 374730 belki almayı düşünürsün..
bunu nereden buldunuz canlar çok güzel bende düşünüyorum
saol canım.. çaydanlığım baya tesadüfi bir alışveriş esnasında alındı :) Markası Biev. Kapanan bir Biev mağazasına denk geldim, herşey yarı fiyatıydı çaydanlıkta 100 dü 50 ye aldım :) Bende çok seviyorum küçük gibi görünüyor ama içi kocaman :)

Kızlarrrr birde şöyle 100-125 parça olan yemek takımlarından arıyorum. 14 cm falan ekmek tabağı olanlardan bernardo da var yuvarlak begenmedım zaten 4-5,000 TL :) . falez de buldum guzel modellerde var onları begendım ama yınede gören duyan olursa noluuurrr bana söylesinnnnnnn...

Düdüklü de ayrı bir sorun tabi fissler alayım dıyorum ama ona da patlıyor dıye bı suru sey okudum napcam bılmıyom :S

Aşık olduğum cupcake serisini yawas yawass tamamlayacağım bunlar başlangıçç :)

Eki Görüntüle 388389 Eki Görüntüle 388390
canım fissler tek patlamayan düdüklü diyorlar tefalden falan çok iyi ben fissler alacağım kesinlikle kullanıpta memnun kalmayan görmedim fissler al derim bırde bu cupcake setlerini nereden alıyorsun bende bayıldım lınk marka fiyat istiyorum :D:D:D

Son düzenleme:
Gri yemek takimini diyorsan o bernardo paris antik bardaklarda onun takimi bridal modeli yine bernardo tatlim
Hatta surahi veviskilerini dun aldimm, onlara zam gelicekmis 15-20tl arasi belkide geldi bilemiyorum..

Cupcake serisi tantitoniden cerezlik 45, tabakda 55 galiba sitesinde var sekerim daha ne parcalari var allah izin verirse tamamlamayi cok istiyorumm:) ben markafoniden aldim onlarda daha ucuz cikiyo

Culha english home canim hatta bugun gordum yenisi cikmis masaortusu gibi kendinden ufak ufak nakisli kirmizilisi 45 tlydi.. Bu resimdeki 26 tl.. Bunun kumasini satiyolar kumascilar alip keceden aplikede yapilabilir el emegi culha:) ben guzel bulamadigim icin kendim yapabilirim

Gri yemek takimini diyorsan o bernardo paris antik bardaklarda onun takimi bridal modeli yine bernardo tatlim
Hatta surahi veviskilerini dun aldimm, onlara zam gelicekmis 15-20tl arasi belkide geldi bilemiyorum..

Cupcake serisi tantitoniden cerezlik 45, tabakda 55 galiba sitesinde var sekerim daha ne parcalari var allah izin verirse tamamlamayi cok istiyorumm:) ben markafoniden aldim onlarda daha ucuz cikiyo

Culha english home canim hatta bugun gordum yenisi cikmis masaortusu gibi kendinden ufak ufak nakisli kirmizilisi 45 tlydi.. Bu resimdeki 26 tl.. Bunun kumasini satiyolar kumascilar alip keceden aplikede yapilabilir el emegi culha:) ben guzel bulamadigim icin kendim yapabilirim

tamam canım çok sağol english home bakarım kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ama hazır alırım sanırım bu 26 liraya olan hala varsa onu alabilirim

Ayy ne kadar güzeller Allah güle güle kullandırmak nasip etsin . Mutluluklar canım.

Allah ağız tadıyla kullanmyı nasip etsin inşallah hepsi çok güzellll

English home dan havlulugum bırde aynısının tuvalet kagıdı ıcın olanı war ayaklı ondanda aldıım ama fotosu yok..
Yine english home dan yeni çıkan yacht serısınden hediye gelen nevresım takımım..

Bu aradaaaa ben sözlüydüm 6 aydır, şimdi 2 gündür nişanlıyımmmmmm :)

Seviyorum uleynnnnnnnnnnnnnn :)

$60e6c6cb-66d4-4989-a8a9-b5845fccd367.webpEki Görüntüle 460831

Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun canım :16:

çeyizlerinde çok güzel aşkla kullanın inş :nazar:

English home dan havlulugum bırde aynısının tuvalet kagıdı ıcın olanı war ayaklı ondanda aldıım ama fotosu yok..
Yine english home dan yeni çıkan yacht serısınden hediye gelen nevresım takımım..

Bu aradaaaa ben sözlüydüm 6 aydır, şimdi 2 gündür nişanlıyımmmmmm :)

Seviyorum uleynnnnnnnnnnnnnn :)

Eki Görüntüle 460830 Eki Görüntüle 460831

Canım ne kadara aldın havluluğu, tuvalet kagıdı için olan ne kadar??
Bu nevresimden bende de var çok tatlı. Güle güle kullan :nazar:

Son düzenleme:
Merhabalar Osleo :)
Çeyizlerine bayıldım. Özellikle Paris Antique, Sarev mor nevresimler ve onun yanındaki beyaz nevresime bayıldım. Sarev Mor ve Paris Antique benim de aklımdaydı.Güle güle sevdiğin kişiyle mutlulukla kullan inşallah. :) :21:

Sarev nevresimi nereden ne kadara aldığını öğrenmem mümkün mü? :)

Back
X