• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oslemkumsal Diyet Günlüğü

16 Haziran 2010 Çarşamba

Sabah: 1 dilim ekmek,1 yeşil biber,1 kk peynir,1 domates,1 fincan karışık bitkisel çay
Öğlen: Kardeşimin yaptıgı pasta
Akşam: 1 tabak etli bulgur pilavı,Ayran

Yarınnnnnnnnnnnnnnn:D tam 1 ay olucak o zmn ama ben samıyorun senin gibi 4 vereyimm bakalım görüces yarına;)

Yarınnnnnnnnnnnnnnn:D tam 1 ay olucak o zmn ama ben samıyorun senin gibi 4 vereyimm bakalım görüces yarına;)

belki daha fazlasını bile verdin hayatımm merak etme çok güzel sonuçlar göreceksin inşallah bu arada sabrına hayran kaldım ben hayatta duramazdım 1 ay tartılmadankaydirigubbakcemile3yarın bende tarılcam yeni diyete başladımya bugün ilk günü atlattım bakalım değişiklik olmuşmukaydirigubbakcemile3

ve tartıldımm kızlarrrr 72.1 üm.hayal gibi 4 kilo değilde 2.900 vermişim bu da güzel ekime kadar her ay 3 kilo verirsem 9 kilo yapar, toplamda 12 olur bende inşallah 63 ü görürüm:)

saol cnm senide tebrik etmek lazım sen 5 günde 3 kilo vermişsinnnn ama büyük ihtimal su gitmiştir vücuttan ama durmak yok azimle devam;)seninde benmde hayalimiz 60 beraber başaralım bunu;)mucx

17 Haziran 2010 Perşembe

Sabah: Yarım dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,çok az menemen
Öğlen: Aç değildim cornetto dondurma yedim...
Akşam: 1 kase hazırcorba,3-4 kaşık yoğurtlu ıspanak

Yarından itibaren daha dikkatli olucam yine cunku son zmnlarda salmıştım ondan 3 kilo verdim daha dikkat edersem hedefe daha cabuk ulaşırım hem...Şans dileyin banaa....Çunku bu sıcaklarda hiç birşey çekilmiyo sürekli dondurma yiyesim oluyo ama bunu bitirmeliyim artık.hadi bakalım;) xoxo

saol cnm ama son zmnlar daha dikkatli olsaydım daha güzel olucaktı neyse tecrübe oldu bi dha yapmayız:D sende durum ne sen 1 ayda ne kdr verdin? hayal 4 ben 2.900 sen? kelebeği zaten saymıyorum o istediğine ulaştı negüzel.

tebrik ederim hayatımm çok sevindimmm:teytey::nazar:darısı kalan kiloların başına inşallahhhhhhhhhh merak etme onlarıda vericez hep birliktee bu giden kilolar kalıcı zaten kaydirigubbakcemile5

önümüzde ki ay daha çok verirsin umarım ve bende vermiş olurum inş......

birşey sormak istiyorum, ben sürekli hazır çorba yapanlardanım diğerlerini yapmaya zamanım olmuyor zaten akşamları 1 kepçeden birşey çıkmaz herhalde dimi...:)

canım ben ilk ay 5 sonra 4 kilo verdim.. Yarın da sabah tartılıcam bakalım kilo almış mıyım.. Annem ve yengem verdin diyorlar ama bilmiyorum ya:s

18 Haziran 2010 Cuma

Sabaha: Yarım dilim kepekli ekmek,1 domates,yarım omlet,1 fincan karışık bitkisel çay
Öğlen: 1 dilim kepekli ekmek,1 domates,1 kk peynir,bal-kaymak birazda:)
Akşam: 1 tane dolmalık yeşil biber ve yoğurt
Aralarda: Kiraz,Kahve,Peynirli Kraker(2 adet)

18 Haziran 2010 Cuma

Sabaha: Yarım dilim kepekli ekmek,1 domates,yarım omlet,1 fincan karışık bitkisel çay
Öğlen: 1 dilim kepekli ekmek,1 domates,1 kk peynir,bal-kaymak birazda:)
Akşam: 1 tane dolmalık yeşil biber ve yoğurt
Aralarda: Kiraz,Kahve,Peynirli Kraker(2 adet)

tam yaz menüsü olmuş hayatım süper tabi bal kaymak hariçkaydirigubbakcemile3neyse onu az yemişsin nazar boncuğu olsun gününa.s.

Back
X