• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oslemkumsal Diyet Günlüğü

5 Haziran 2010 Cumartesi

Sabah: 1 Dilim kepekli ekmek,1 domates,1 yeşilbiber,1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 salata
Öğlen: Pirinç Lapası
Akşam: KFC Tavuklu Hamburger,Kola(1 brdk)
Aralarda: 1 Cornetto

6 Haziran 2010 Pazar

Sabah: 1 közlenmiş patlıcan,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık,1 dilim ekmek
Öğlen: 1 Tabak Makarna
Akşam: 4 parça ızgara tavuk,1 közlenmiş kırmızı biber yine biraz közlenmiş patlıcan
Aralarda: Nescafe,Erik,Dut

7 Haziran 2010 Pazartesi

Sabah: 2 yumurtadan omlet,1 kk peynir,1 dilim ekmek
Öğlen: Sabahla arasında az fark oldugu için 1 kup dondurma
Akşam: 2 Kepçe mercimek,1 dilim kepek ekmeği,Yoğurtlu Patlıcan(6-7 yk)
Aralarda: Erik

canım başaracaksınnnnnn:) alkış koccaman bi alkış:) reglinin bitmesini senden önce ben istiyorum çok merak ettim çnküD:

8 Haziran 2010 Salı

Sabah(öğlen): 1 tane krep,1 brdk çay
Akşam: 2 Köfte,1 biber,1 domates,Kola(bi koladan vazgeçemedim ona yanarım:( )
Aralarda: Kayısı(2 tane),Kiraz(8 tane)

canım kilo çizelgen hayırlı olsun daha rahat takip edicez bu sayede seni:) hadi bakalım bitsin regl gitsin kilolarrrrr:)

aynen kızlar ama ben hala regl olamadım 2 hafta geçti iice sıkıntılardayım ya pöffffff:(

9 Haziran 2010 Çarşamba

Sabah: Midem bulandıgı için birşey yiyemedim
Öğlen: O açlıkla saldırdımm wala yemeklere birde dışardaydımm kaçırdım gene bugün. 1 tabak mantarlı makarna(artık nasıl yağlıysa bilemem),1 bardak limonata
Akşam: 4 parça ızgara tavuk
Aralarda: 1 brdk nescafe 3 übirarada,cafe crowndan coco star adlı içecek yine
Spor: Alışveriş merkezinde yürüyüş;)

10 Haziran 2010 Perşembe

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek,1.5 kk peynir,domates,salatalık,yeşil biber,haşlanmış yumurta(yarım),1 fincan karışık bitkisel çay

Öğlen: 2 kepçe yayla çorbası
Akşam: 1 yoğurtlu dolma,2 kepçe yayla çorbası yine
Aralarda: Kiraz,Çilek

tatlım şu reglini bir atlatsan hem süper olur mevsim dönümünde olduğumuzdan gecikmiş olabilir bendede oluyor bu dönemlerde ada çayı tavsiye ederim günde 1 veya 2 fincan olmasına yardımcı oluropuyorumnanaktan

evet yaa bi olmadı gitti tatlı yememek için zor duruyorum:) öneri dikkate alınacak ayrıca hayalcim saol;)

Geldım cnm geldım:) yazlıktaydım bıkaÇ gÜn yazamadım ama yarın devam yıne yazmaya..regl de oldum bıtsınn tartılıcam;)

en son yazdıgım perşembe gününden bu yana çok yedim ben yazlıkta yaaaa...özellikle de regl olucagımdan dolayı tatlı isteiğimi bayagı bir dondurma yiyerekk geçirdim ama şmdi pişmanım işte:( sabah kahvaltılarım güzeldi aynıydı ama öğlen ve akşamda kaçırdımm malasef neyseki regl oldum evime döndüm yine eski düzene devam etmeye başladım ayın 17 sinde 1 ayım dolucak ne kdr verdiğimi(ki acaba bu kdr yemeden sonra verdimmi o da meçhul) yazarım...hepinize mucx mucx fena halde motiveye ihtiyacım var bnmmmmmmmmmmm

15 Haziran 2010 Salı

Sabah: 1 Kase mantar çorbası(hazır)
Öğlen: 1 tabak makarna(sabah ve akşam ekmek yemediğim için yedim)
Akşam: Taze fasülye,yoğurt

nihayet tatlım sende kurtuldun şu reglden süperr:teytey:bu dönemde iştah artıyor özellikle tatlılara karşı ama birkaç günden birşey olmaz hayatım opuyorumnanaktanesi düzenine dönmüşsün hemen opuyorumnanaktanregldn sonra çok güzel sonuçlar seni bekliyor merak etme bebişimm:lepi:

Back
X