osibulebin zayıflama hikayesi:)

bizim evde düzenlesnler o yarışmayı o zaman ev temizlenmiş olur bu arada

ayy geldim okuldan,kuzucukları doyurdum,uyuttuuumm,evi süpürdüm sildim...akşam yemeği yapıcam birazdan...çok yorucu bu hayat çoookkk

emzirirken yeşil çay içiliyor mu canım..ben onubulamadım baktım netten...

Canım biz varız
Böyle günler hep oluyorrrrr
Geçecekkkkk
Şimdi güzellik kampındayız
Bi çkıcaz mis çıtır
Eski tempomuza dönücez

oooo eline sağlık canım

canım bn 2 2,5 aylıkken başladım içmeye
milletin dediği gibi hiçbirşey de olmadı
şampiyonun gelişimi de olması gerekenden fazla
boyu da kilosu da
dolayısıyla alman gerekn proteini aldığını düşünüyorsan bnce sende iç

hatta bak tarif de vereyim

karanfilli çay

• karanfil 7 8 tane
  • tane karabiber 7 8 tane
  • yeşil çay
  • kekik

kaynamış su ilave edip 2 dk bekle hemen iç canım
çok beklerse çok acı oluyor
yarım saat içinde tüketmelisin

Canım biz varız
Böyle günler hep oluyorrrrr
Geçecekkkkk
Şimdi güzellik kampındayız
Bi çkıcaz mis çıtır
Eski tempomuza dönücez

Günaydınnn kızlarr...
sabah sirkeli suyumu içtim,bir saat sonra da 1 dilim ekmek,peynir,şekersz açık çay içtim..
bugün memlekete gidiyorum annemlerin yanına memleket dediysem çok uzak sanmayın..Tokatta yaşıyoruz,ben Sivaslıyım

kızlar nasılsınız? dün alkali su ile ilgili bişiler okudum ve şok markette satılan saka su da alkaliymiş, biz bir ara sürekli onu içiyoduk bende değerlerine bakıp (diğer sularla elementlerin miktarları farklıydı ve sodyum diyetine uygundur vs. yazıyordu) eşime aldırmamıştım, meğer alkaliymiş ve zayıflamaya yardımcıymış, aldırayım gene karbonatlı su içenler varsa, saka suyun ph ı da yüksekmiş, bu sudan içebilirler..fiyatı da gayet uygun arkadaşlar..

tatlımmmmm
sabahları spora başladım
bir de şampiyon hareketlendi

buradayım
sorun hep var zaten
kmsenn hayatı güllük değil ama zaten diiii miiiiii

ya ama canım çekti vallaha havalar azcık düzelsin ben de spor yapıcam ama yaa ohh mis

yeni kilon da hayırlı olsun benim hedefime yaklaşıyorsun

ya ama canım çekti vallaha havalar azcık düzelsin ben de spor yapıcam ama yaa ohh mis

yeni kilon da hayırlı olsun benim hedefime yaklaşıyorsun

valla canımm bn evde yapıyorum
ebru şallı ile pilatessss
4 veya5. gün oldu
hergün farklı biryerim ağrıyor

istersen eve gelince sende yapabilirsin

diyete ilk başladığımda yaptığımdan çok farklı
terletiyor ya ayyyy çok hoş keşke daha önce dinleseydim sizi

selam canımm nasılsın ufaklık nasıll kızı uyuttum girdimmm

ay cok yorgun hıssedıyorum kendimi yaaa beyaz tv de dimi ebru şallı bizde uyduda yok o yaa bulunmadı :26:

canım sende çatlak oldu muuu bio oil yağı reklamlarda cıktıda gorunumunun azalamasına yardımcı olur dıyor bir bilg,in var mı

ben sordumda 60 ml mi 25 tl

benim vücudum harita gibi yetmez ki bana

valla kucağımda canım oyun istiyor

canım netten de indirebilirsin ama bnm gibi vınndan giriyorsan bilmiyorum

valla canım son 3 haftada çatladım

kilo verdikçe renkleri düzeldi
şimdi çatlaklarım belli belirsiz canım

canım bebek yağına zeytinyağı ve susam yağı karıştırdım
kiloluyken hergün sürüyordum
artık aklıma geldikçe

istersen sen de dene
arada bir de
banyodayken kullanılmış limon kabuğunu türk kahvesine batırıp çatlaklarımı onla ovuyordum

moonsun canımmmm
netten beyaz tvnin frekans nosunu falan alırsan kendin kaydedebilirsin bnce
bir dene istersen

moonsun canımmmm
netten beyaz tvnin frekans nosunu falan alırsan kendin kaydedebilirsin bnce
bir dene istersen

geçen oyle yaptım cnm baska kanal için tum kanalları kaybettim deneyyeyim yinede

yaa ben medicassol acnelyse kullanıordum baya iyi geldi ama gecirmedi rengi benikide acıldı ama az degilki bacaklarım karnım komple catladı :2:

canım hiç sıkma canını
geçiyor bak ben 20 kiloya yakın verdm ancak geçmeye başladı

canlarım diğer emziren anneler topiğine yazdım burayda yazmak isterim keindimi tanıtmak isterimmm

ben moonsun 25 yaşındayım 2.5 ıllık evliyi 4 aylık bir prensesim var hamd olsunn

168 cm boyunda 82.6 kiloyumm

lise son sınıfa kadar 57-59 kilolarda geziyordum son yıl öss sorunları yasadgm sorunlar derken 50 kiloya düştüm ve basım donuyordu yemek yiyemedim derken dotora gittik bana oyle vitamınler verdiler ki serum vitamın deren 50 kilodan 72 kiloya cktım ve çatladım çok azmışş o çatlaklarrr ki bunu dogum yapana kadar anladımmm

derken 64 e kadar dustum evlenıp gelinlik giyicem yaa evlendim rahatlıktan mıdır nedir 64 den 77 kiloya cıktım 1 yılda derken hamile kaldım 99 ile doguma gittim lohusalıktan bu yana 9 kilo verdim

ama yinede cok az diyet yapamadım ama simdi daha saglıklı beslenıyorum inşAllah bırakmıcam hedefim 58 olmak inşAllah o halime kavusucam beni lakabım " okulun en güzel kızı" idi inşallah anketlerde bile en guzle seçilen ben sizlerinde yardımıyla eski halime kavusucammmm benide aranıza alırsanız cok ama cook sevinicemm

canım biz zaten komşu günlüklerizzzz
bn sen yok

sen de katıl tabiiiiiiiiii
hoşgeldinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…