- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Ben bim den almıştım örgü ipi tığ herşeyimi başka seçeneğimiz yok sanırım
Slm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Iplerde lüks oldu heralde orguyle geçinenler n yapacak bilmem ..Alize baby bestler 23 tl nako elit baby ler 17 tl idi dun acayip sasirdim.
Bime oraya buraya da 10 tl ye bere geliyor eskiden evde ormek daha uyguna gelirdi simdi luks oldu
Tarifi var mi
Bakmam lazim canim. Ev biraz karışık. Taşındım da. Nereye koydugumu bulursam.Tarifi var mi
Yaa harikaaMerabayın arkadaşlar ben bunu ördüm atmayı unutmuşum
Eki Görüntüle 2993791
Teşekkür ederim bu modeli görünce ben de bayıldım ve hemen örmek istedimYaa harikaa
İyi düşünmüşsün kolay olsa gerek örümü hemen ekran görüntüsü aldım veee ileride kızıma ve kendime kombin ördürürümTeşekkür ederim bu modeli görünce ben de bayıldım ve hemen örmek istedim
Evet evet oldukça kolay trabzan ve sık iğneyle örülüyor. Ben Nako elite baby ve 3.5 mm tığ ile ördüm çok tatlı olursunuz eminim anne kızİyi düşünmüşsün kolay olsa gerek örümü hemen ekran görüntüsü aldım veee ileride kızıma ve kendime kombin ördürürüm
Anladım ellerine sağlıkEvet evet oldukça kolay trabzan ve sık iğneyle örülüyor. Ben Nako elite baby ve 3.5 mm tığ ile ördüm çok tatlı olursunuz eminim anne kız
Kadife ipi sökmek çok sıkıntılı ya her yere dökülüyorBen de 2 yumak ördüğüm kadife yastığı söktüm işte nolsun
Kadife ipi sökmek çok sıkıntılı ya her yere dökülüyor
Tığ mıydı şiş miydi? Ben hep tığla ördüm kadife ipi ama hiç yastık yapmadım. Bot ve oyuncak yaptım.Pek dökülmedi sıkı örmediğimden.
İstediğim gibi olsaydı oda
6 numara tığla balık sırtı bi örnek vardı onu ördüm tekrar yapıcam örmesi zaten zevkli olanTığ mıydı şiş miydi? Ben hep tığla ördüm kadife ipi ama hiç yastık yapmadım. Bot ve oyuncak yaptım.