- 23 Ocak 2019
- 2.936
- 9.990
- 34
Yakında bizde uçacağız bu gidişleSlm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakında bizde uçacağız bu gidişleSlm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Ben Seneye artıkSlm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Evet herşey aldı başını gidiyo Lif ipleri 10 TL olmuş bebe yünleri13 TL sonumuz hayr olsunSlm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Kac ip gitti kac yas.. cok guzel eline saglik..Kızlar selam şöyle bir hırka ördüm buraya bırakıyorum
3 ipe yakın gitti 1.5 2 yaşKac ip gitti kac yas..
Bitince bakarızMrba kızlar bende elişi yapmayı çok seviyorum kafamı rahatlatıyo Şuan elimde iki elişi var yeğenim olacak ona battaniye örüyorum birde lif siparişi aldım ikisini birlikte yürütüyorum
Bu tulumu örmüştüm ama sayılarını hatırlamıyorum ne yazık kiKizlar 1.5 yas erkek tulum oren var mi arkadasimin bebegine orecegim net sayilar olculer bulamadim jnternette
İnşallah bitsin atarım başka yaptıklarımı da atmaya çalıştım ama çoklu atamıyorum neden kiBitince bakarız
Harikalar.. verdin mi tulumu.Bu tulumu örmüştüm ama sayılarını hatırlamıyorum ne yazık ki
Cok guzell ellerine saglik 1.5 yas icin mi tulum suan nerede metre ile cm olcu verebilirsen asiri mutlu olurum benim orecegime cok benziyorBu tulumu örmüştüm ama sayılarını hatırlamıyorum ne yazık ki
Bende kaç aydır bi yelek örüyorum hediye daha bitiremedim çocuk kocaman olduSlm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
TeşekkürlerCok guzell ellerine saglik 1.5 yas icin mi tulum suan nerede metre ile cm olcu verebilirsen asiri mutlu olurum benim orecegime cok benziyor
Allahtan elimde geçen seneden ipler var canlarım benim o kadar pahalandılar ki onları örmeye kıyamıyorumSlm kizceler.. basladimi örgüler. .. ipler uçmuş hersey uçmuş
Teşekkürler
tarifini bu linkten ördüm burda anlatımlı var burdan daha net anlarsınız