- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Ya aslında kolay da doğru ip ve doğru ölçüyü bulana kadar çok söktüm. Bir ara sanırım bu kış benim berem olmayacak diye üzüldümKız masallah be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aslında kolay da doğru ip ve doğru ölçüyü bulana kadar çok söktüm. Bir ara sanırım bu kış benim berem olmayacak diye üzüldümKız masallah be
Super.. kisi beresi gecirmeyeceksin..İyi akşamlar berem bitti. Bir daha da bimden ip almam. Bir ipi koparmadan sökmek bu kadar zor olmamalı.
Eki Görüntüle 2997350 Eki Görüntüle 2997351
Canimm benim icin gondermissin bunu senn cook oldu etiketlemedigin icjn de gormemistim cok tesekkur ederim ama ben ordum tulumu verdim verecegim kisiye bak keske gorseydim mesajini isim cok daha kolay olurdu
Misinalı setler var ya uçlar değişiyo ondan alıp bi ince bi kalın takabilirsin.Merhaba hanımlar,
Uzun süredir tığla örüyorum. 1 ay kadar önce şişle örmeye başladım. Şu an zırh örgü tekniğiyle süveter başlamak istiyorum. Fakat şöyle bir sorunum var ki, istediğim ilmekler şişe çok fazla geliyor. Misinalı şişlerde ise iki şiş de aynı numara, malum zırh için bir kalın bir ince şiş gerekiyor.
Bu soruna çözüm bulan biri var mı, veya verebileceğiniz öneriler?
Olsun cnm baska sefer örersin biz örmekten vazgeçmiyoruzCanimm benim icin gondermissin bunu senn cook oldu etiketlemedigin icjn de gormemistim cok tesekkur ederim ama ben ordum tulumu verdim verecegim kisiye bak keske gorseydim mesajini isim cok daha kolay olurdu
Aynen cok seviyorum ormeyi de ipler cok pahali ya bim ve sok a ip gelecekmis bakalimOlsun cnm baska sefer örersin biz örmekten vazgeçmiyoruz
Evet çok pahalı ama duramıyorum ben az para bulsam ip alıyorum..Aynen cok seviyorum ormeyi de ipler cok pahali ya bim ve sok a ip gelecekmis bakalim
Evet çok pahalı ama duramıyorum ben az para bulsam ip alıyorum..
Pnterest alıntı.. tulum yapiyorumSuan ne oruyorsun
Bu arada attigin tarif cok guzeldi hangi sayfaydi orasi bakmak isterim
Misinalı setler var ya uçlar değişiyo ondan alıp bi ince bi kalın takabilirsin.
Rica ederim. Hem her numaradan şis de elinizin altında olur pahalı gelirse iki misinalı siş alıp kullanılmayan uçları da birbirine bağlayabilirsiniz lastik tokayla.Değişebilen uçlar olduğunu bilmiyordum, hemen bakayım. Teşekkürler
Orunce paylasPnterest alıntı.. tulum yapiyorum
Merve sen kiizina bone ormustunya kac ayliga goreydi ve kac no sisle kac ilmek baslamistin hatirliyor musunRica ederim. Hem her numaradan şis de elinizin altında olur pahalı gelirse iki misinalı siş alıp kullanılmayan uçları da birbirine bağlayabilirsiniz lastik tokayla.
Şiş 2.5du güya 6 9 ay gibi yaptım ama şu an tam. ilmek hatırlamıyorum ya deneme yanılma yapılabilir eger tarifteki ip kullanılmayacaksa. Ben de tarif dışına çıktım kendimce ipime göre ördüm ama olmadı küçük oldu.Merve sen kiizina bone ormustunya kac ayliga goreydi ve kac no sisle kac ilmek baslamistin hatirliyor musun
Şiş 2.5du güya 6 9 ay gibi yaptım ama şu an tam. ilmek hatırlamıyorum ya deneme yanılma yapılabilir eger tarifteki ip kullanılmayacaksa. Ben de tarif dışına çıktım kendimce ipime göre ördüm ama olmadı küçük oldu.
Bu videoyla yapmıştım.
Rica ederim. Benim biraz ipim inceydi. Kalınsa olur. Ipi bilemiyorum. Bi de o haroşa kısmı örünce anlaşılır az çok. Senin kız kaç yasındaydı onun kafadan ölcersin.3.5 ile orecegim elimde 1 tane pembe bim ipi var da orecegim bebis yakinimda degil 1 yas olsun istiyorum diger kis taksin diye bakalim videoya bakayim bi tesekkurler
5 bucuk kiz ama komsuda 3 yas bi erkek var ona olcerim olmadi . Ya nefret ediyorum orup , sokmekten olcu ayarlamaktan . Videolardakiler net uysa da ugrasmasak daha keyifli olacak ormek. Neyse az buyuk olursa da 2 yasnda filan kullanirRica ederim. Benim biraz ipim inceydi. Kalınsa olur. Ipi bilemiyorum. Bi de o haroşa kısmı örünce anlaşılır az çok. Senin kız kaç yasındaydı onun kafadan ölcersin.
Bu tulum kaç yaş için pekiCanimm benim icin gondermissin bunu senn cook oldu etiketlemedigin icjn de gormemistim cok tesekkur ederim ama ben ordum tulumu verdim verecegim kisiye bak keske gorseydim mesajini isim cok daha kolay olurdu