- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
No totomuzu kaldıramıyoz ki bırak örgüyüSelam
Kimse örmüyor mu ya bu topikten bildirim gelmez oldu
Amanın çok az kalmış sütlü çikilatanın gelmesineNo totomuzu kaldıramıyoz ki bırak örgüyü
Evet sırayla doğurcaz yakında bellki önümüzdeki ay bu zmnlar kucağımızda bile olabilirAmanın çok az kalmış sütlü çikilatanın gelmesine
Benim kolum ağrıyor canım:)Selam
Ya da vazgeçtim senin bir de oğlun vardı değil mi? O sütlü çikilata olsun bebiş de beyaz çikolata ay bebekler çok tatlı ve güzel varlıklar ama çok ağladıklarında kendilerinden pek hoşlanmayabiliyorumEvet sırayla doğurcaz yakında bellki önümüzdeki ay bu zmnlar kucağımızda bile olabilir
Aaa geçmiş olsunBenim kolum ağrıyor canım:)
Ev işlerini bile asgari düzeyde anca yapabiliyorum:)
Teşekkür ederimAaa geçmiş olsun
Sütlü çikolatama olsa olsa acı biber olur(koca danam ) abiden buna da bişey uydurcaz artıkınYa da vazgeçtim senin bir de oğlun vardı değil mi? O sütlü çikilata olsun bebiş de beyaz çikolata ay bebekler çok tatlı ve güzel varlıklar ama çok ağladıklarında kendilerinden pek hoşlanmayabiliyorum
Tamam o zaman abi acı biberli bitter çikilata, bebiş de ruby çikolatası pembe pembeSütlü çikolatama olsa olsa acı biber olur(koca danam ) abiden buna da bişey uydurcaz artıkın
Evet ağlamasın hep uyusun diye dua ediyorum
G.tüm ağrıyoSelam
Çok yalın oldu gerçektenG.tüm ağrıyo
Ben şeffaf bi adamım neysem oyum... neyseÇok yalın oldu gerçekten
Şeffaf bir adam mı ne kaçırdım ben yineBen şeffaf bi adamım neysem oyum... neyse
Bebişten mi oluyorG.tüm ağrıyo
Evet canım. Son haftalarda kalça ağrısı olurmuş. Bende ekstradan kuyruk sokumu da ağrıyo. Göbek önden çok çektirdiği için omurga iyice yamuldu tabi.Bebişten mi oluyor
Ali ağaoğlunun bi videosu var daŞeffaf bir adam mı ne kaçırdım ben yine
3500 lira verdiğim battaniyeyi kıyıp da üstüme örtemem ben. Buyursun gelsin o beni üstüne örtsün. Ne haddime benim.