- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Aa çok güzel duruyor rengi, modeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa çok güzel duruyor rengi, modeli
Alıntı bu resim benimki pempeydi sık iğneyle arkadan batarak çok kolay oluyorAa çok güzel duruyor rengi, modeli
Hangi ip sayılar kac anlat cnm hemen super olmus .Merabayın arkadaşlar ben bunu ördüm atmayı unutmuşum
Eki Görüntüle 2993791
Atmis mi idiniz sayfayaAlıntı bu resim benimki pempeydi sık iğneyle arkadan batarak çok kolay oluyor
Ben battaniye yapmadım canım küçük kare yastık yapıcaktım.Kadife ip sokunce dökülüyor kopuyor.. .. kac yumak gitti battaniyeye
Sokunce her ip deforme oluyirBen battaniye yapmadım canım küçük kare yastık yapıcaktım.
Bak bu sağdaki söktüğüm yumak gerçekten sorun olmadı 6 numara tığla örüyodum zaten yumuşak olsun diye çok kolay söküldü.
Tabi sökülmemiş gibi olmaz ama o da yanlış olmuştu napim
Bn bunu gördüm sankiMerabayın arkadaşlar ben bunu ördüm atmayı unutmuşum
Eki Görüntüle 2993791
Hangi ip sayılar kac anlat cnm hemen super olmus .
Bu videodan yaptım ama ölçüler aynı değil o ölçülerle küçücük oluyor. 1/3 oranında büyüttüm ben. 55 yerine 73 zincirle başladım yani. Kol kısmına gelince de zincir sayısını değiştirmedim yine 6 zincir çektim ama 27 değil 36 sık iğne atladım.
Onun dışında boyu biraz uzattım. 9 sıra değil 11 sıra popcorn ördüm. İliklerin arasında da 8 sık iğne bıraktım. Tabi yine ilk ilikten önce 2, son ilikten sonra iki sık iğne var. Bu şekilde. İp Nako elite baby, tığ 3.5 mm
İki tane ipten çok azı kaldıKac ip gitti
Bende aldim... mavisindenMerhaba arkadaşlar sonunda dayanmayıp BİM'e gelen iplerden aldım kendime bere örüyorum hani hafif özensiz biraz tiftikli gibi ipler olur ya öyle bir ip. Ama yumuşacık. Ben rengini çok sevdiğim için aldım bir de bere için gayet uygun. Esnek ve yumuşak. Ama bence bebek örgüleri için kullanılmaz, bebekler için daha pürüzsüz ipleri daha uygun ve sağlıklı buluyorum ben. Eyyorlamam bu kadar. Bitirince yine atarım.
Mavisi de çok güzeldi ben de ikisi arasında gidip geldim, atkıma uyuyor diye bunu aldımBende aldim... mavisinden
Kircinli bi ipim var onla karistiracagim.. 1 tane kalmış mavisi .üzüldümMavisi de çok güzeldi ben de ikisi arasında gidip geldim, atkıma uyuyor diye bunu aldım
Kız masallah beİyi akşamlar berem bitti. Bir daha da bimden ip almam. Bir ipi koparmadan sökmek bu kadar zor olmamalı.
Eki Görüntüle 2997350 Eki Görüntüle 2997351