- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Hadi bakalım nasıl bişi acabaDur yapcam bisiy sürpriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım nasıl bişi acabaDur yapcam bisiy sürpriz.
Ne ara yaaaİnanmazsınız kazak örmeye başladım
DünNe ara yaaa
Aaa çok güzel ama o turuncu sarı ve pembe kısımlar var ya onları da biraz daha soğuk renklerle değiştirsek mükemmel olurLOVESHORE on Instagram: "Rainbow Sherbet Cardigan 🍧🌈🤍 I crocheted a pastel rainbow hue cardigan with white edging and I just love how it reminds me of rainbow sherbet. I’ve been busy to take photos wearing the pieces so I’m posting it as is first. So
14K likes, 100 comments - loveshorestudio on October 12, 2021: "Rainbow Sherbet Cardigan 🍧🌈🤍 I crocheted a pastel rainbow hue cardigan with white edging and I just love how it reminds me of rainbow sherbet. I’ve been busy to take photos wearing the pieces so I’m posting it as is first. So enjoy...www.instagram.com
Homer Simpson sen beğenirsin diye düşündüm
Hiç bişi bu ara evin bakım onarım işleri var rahata erdiğim zaman inşallah bu arada A101’e perşembe ipler geliyormuşEee neler örüyorsunuz
Off ya evet dakikalarca afişe baktım ağzımın suyu aktı biliyor musun ama annem izin vermiyor bu yıl ders çalışıyorsun gerek yok evdekiler yeter diyorHiç bişi bu ara evin bakım onarım işleri var rahata erdiğim zaman inşallah bu arada A101’e perşembe ipler geliyormuş
Sen
Anne sözü dinlemek lazım evdekiler bitsin yine gelir alırsınOff ya evet dakikalarca afişe baktım ağzımın suyu aktı biliyor musun ama annem izin vermiyor bu yıl ders çalışıyorsun gerek yok evdekiler yeter diyor
Aslında Aralıkta doğum günü ona mı bir şey örsem alıp diye düşünüyorum ama sürpriz olsun diye sadece o evde yokken örebilirim, 5.5 saatlik bir süre. O sürede ders mi çalışayım, günlük rutin işlerimi mi yapayım örgü mü öreyimAnne sözü dinlemek lazım evdekiler bitsin yine gelir alırsın
Derslere öncelik lazım
Yani iyi olur o paylaşımı sen ayarlıcan iki aynı anda yapılan bi işde değil diyim birlikte yapAslında Aralıkta doğum günü ona mı bir şey örsem alıp diye düşünüyorum ama sürpriz olsun diye sadece o evde yokken örebilirim, 5.5 saatlik bir süre. O sürede ders mi çalışayım, günlük rutin işlerimi mi yapayım örgü mü öreyim
Seneye de üniversiteden örgüye yine çok vakit kalmaz. Ooof emekliliğim gelse de akşama kadar örgü örsemYani iyi olur o paylaşımı sen ayarlıcan iki aynı anda yapılan bi işde değil diyim birlikte yap
Bunu çok beğenmedim ya biraz basit duruyor sanki bu aralar şunu çok beğeniyorumMy Streıous Braids sinem kandaz on Instagram: "Coook öncelerde biten ama paylaşmaya fırsat bulamadığım hırkam pachwork hırka nasıl sizce ?#hırka#pachwork#pachworkhırka#elişi#handmade#croched#yarn#ınstayarn#tıişi#tığişihırka#handmadecardigan#crochedca
847 likes, 53 comments - sinem_atolyede on October 12, 2021: "Coook öncelerde biten ama paylaşmaya fırsat bulamadığım hırkam pachwork hırka nasıl sizce ?#hırka#pachwork#pachworkhırka#elişi#handmade#croched#yarn#ınstayarn#tıişi#tığişihırka#handmadecardigan#crochedcardigan#cardigan#yarnardjeans".www.instagram.com
Homer Simpson bak yine senlik
İşte bu altın günü hırkasıHele bakın burda ne var
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.Eki Görüntüle 2937294 Minnoşumun ceketi şimdiye çoktan biterdi ama omzum izin vermiyor:) Az kaldı cuma kargoya yetiştirmem lazım:)
Teşekkür ederim canım:)Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.