- 2 Ağustos 2013
- 34.133
- 101.569
Bildirimlerden mi kapattın naptınBenim girmeme gibi bi sansım var mı sence? Bana hic gelmiyor yav
Yok ya hep burdayım. Ne biliyim.Bildirimlerden mi kapattın naptın
Sök tekrar başla ondan hayır gelmezKasımda bir sene olacak kendime motifli battaniye örüyorum diz battaniyesi, hâlâ birinci sıradayım
At bakiim yaptıklarını begenirsem örersinKasımda bir sene olacak kendime motifli battaniye örüyorum diz battaniyesi, hâlâ birinci sıradayım
Dördüncü söküp yeniden başlayışım ama her defasında bir sıra örüp söktümSök tekrar başla ondan hayır gelmezbi bırakınca devamı gelmiyor
Öf bu çok oyalar her motifte kes. En iyisi batik ip al. Onları düz renkle birleştir. Sen benim muhteşem hırkamı gördün mü?
Ayyy çok güzelÖf bu çok oyalar her motifte kes. En iyisi batik ip al. Onları düz renkle birleştir. Sen benim muhteşem hırkamı gördün mü? Eki Görüntüle 2929124
Tabi ki ben ördümAyyy çok güzelben bu hırkalara bayılıyorum sen mi ördün?
Ne kadar sürdü? Hangi marka ip kullandın? Kaç ip gitti?Tabi ki ben ördüm
Bu çok kalın bi ip 4 numarayla ördüm koccaman oldu motifler o yüzden çabuk bitti.Ne kadar sürdü? Hangi marka ip kullandın? Kaç ip gitti?
Alize'nin iplerini çok beğeniyorum ya oyuncaklarda cotton Goldunu kullanıyorum. Hele alpaca diye bir ipi çıkmış alpaca yünü var içinde o kadar güzel ki görsenBu çok kalın bi ip 4 numarayla ördüm koccaman oldu motifler o yüzden çabuk bitti.
ALİZE El Örgü İplikleri
Ip şuydu. Kaç ip gitti hatırlamıyorum. 4 sene önceydi.
Olur da bir işsiz anında bu topikte gezersen göreceksin ki sosyete pazarından ithal ip alıyorum. Artık o ipleri neye nasıl uydurursam öyle kullanıyorum. Anlık bi şeylere karar veriyorum. Devamı da yok tabiAlize'nin iplerini çok beğeniyorum ya oyuncaklarda cotton Goldunu kullanıyorum. Hele alpaca diye bir ipi çıkmış alpaca yünü var içinde o kadar güzel ki görsenama bir yumak 32 lira gazzalı da çok beğeniyorum.
Gerçekten ipler çok pahalı ya. Eskiden bazı şeyleri evde örmek daha ucuza gelirdi. Şimdi bazen daha pahalı bile oluyor. Burda sosyete pazarı yokOlur da bir işsiz anında bu topikte gezersen göreceksin ki sosyete pazarından ithal ip alıyorum. Artık o ipleri neye nasıl uydurursam öyle kullanıyorum. Anlık bi şeylere karar veriyorum. Devamı da yok tabiInanılmaz pahalı ipler ya çok çok fazla.
Ben çok beğenmedim.Bakın çok güzel değiller mi
Şiş beceremiyorum ya. O kadar beceremiyorum ki. Defalarca video izledim, annem gösterdi ama yok. Mal gibi bakıyorum bu ipi şimdi nerden geçirecektim diyeBen çok beğenmedim.siş işi muhteşem şeyler var ya. Sabredebilsem de yapsam.
Ben beceriyom ama bitmiyor anam bitmiyor bitmiyorŞiş beceremiyorum ya. O kadar beceremiyorum ki. Defalarca video izledim, annem gösterdi ama yok. Mal gibi bakıyorum bu ipi şimdi nerden geçirecektim diye