Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Bu çok kalın bi ip 4 numarayla ördüm koccaman oldu motifler o yüzden çabuk bitti.

ALİZE El Örgü İplikleri

Ip şuydu. Kaç ip gitti hatırlamıyorum. 4 sene önceydi.
Alize'nin iplerini çok beğeniyorum ya oyuncaklarda cotton Goldunu kullanıyorum. Hele alpaca diye bir ipi çıkmış alpaca yünü var içinde o kadar güzel ki görsen ama bir yumak 32 lira gazzalı da çok beğeniyorum.

Olur da bir işsiz anında bu topikte gezersen göreceksin ki sosyete pazarından ithal ip alıyorum. Artık o ipleri neye nasıl uydurursam öyle kullanıyorum. Anlık bi şeylere karar veriyorum. Devamı da yok tabi Inanılmaz pahalı ipler ya çok çok fazla.

Gerçekten ipler çok pahalı ya. Eskiden bazı şeyleri evde örmek daha ucuza gelirdi. Şimdi bazen daha pahalı bile oluyor. Burda sosyete pazarı yok ama bazen tuhafiyelerin önüne bazı ipleri uygun fiyata koyuyorlar ya onlardan alıyorum. Ama amigurumi iplerini hiç otel yapmıyorlar be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…