- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Baksana kolay bu yaparsın. O motifli yeleklerden daha kolay
Aaaa valla böyle bişeydş hırkayı düz örgü beyaz renk düşün üzerine rengarenk çiçek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baksana kolay bu yaparsın. O motifli yeleklerden daha kolay
Nasıl ya? Nasıl penye Bebek hırkası 60 - 70 TL ben niye ders çalışıyorum ki bebek kıyafeti işine giricem o zamanUcuz valla penyeler bile 60 70 ben basit bi boyunluğu daha örüp bitiremedim ay daraldım valla bitmiyordu.
Gir yavrum düz sweaatler 40 50 tl bu bahsettiklerim 3 ay 6 ay bedeninde olanlar.Nasıl ya? Nasıl penye Bebek hırkası 60 - 70 TL ben niye ders çalışıyorum ki bebek kıyafeti işine giricem o zaman
Bu kadın Nako elit baby kullanmış maliyeti 40 lira civarı. Sen gazzal baby cotton xl bile kullansan maksimum 70 lira tutar.Aaaa valla böyle bişeydş hırkayı düz örgü beyaz renk düşün üzerine rengarenk çiçek
Of çok pahalı ya. Bebek kıyafeti dediğin el kadar bir şey değil mi? Allah yardımcınız olsun. Büyüyünce de bitmiyor ki be iki test kitabına 94.5 lira verdim hafta sonuGir yavrum düz sweaatler 40 50 tl bu bahsettiklerim 3 ay 6 ay bedeninde olanlar.
Kalın ip hemde çabuk biter. İlk fırsatta denicem inşallahBu kadın Nako elit baby kullanmış maliyeti 40 lira civarı. Sen gazzal baby cotton xl bile kullansan maksimum 70 lira tutar.
Ayy bitirince atarsın değil miKalın ip hemde çabuk biter. İlk fırsatta denicem inşallah
Yetişkin kıyafetinden pahalı bebe kıyafetiOf çok pahalı ya. Bebek kıyafeti dediğin el kadar bir şey değil mi? Allah yardımcınız olsun. Büyüyünce de bitmiyor ki be iki test kitabına 94.5 lira verdim hafta sonu
Bu nasıl
Atarım atmam mıAyy bitirince atarsın değil mi
Bildirim bana hiç bi yerden gelmiyo ya.Kizlar bana niye bildirim gelmiyor.. takibe de aldim halbuki
Bana bazi yerlerden gelmiyor...Bildirim bana hiç bi yerden gelmiyo ya.
Bi kere gelen bildirime girmeyince bi daha gelmiyor bildirimKizlar bana niye bildirim gelmiyor.. takibe de aldim halbuki
Bana da bazı yerlerden gelmiyor nedenseKizlar bana niye bildirim gelmiyor.. takibe de aldim halbuki
Dört senedir tek hırka kazak aldığım yer LCWGuzel paylasimlariniz olmus .. netten kışlık hirka kazak kiyafet aldığınız yerler oluyor mu.. bebe eşyaları tam bir uçuk fiyat arkadasin dediği gibi.
Benim girmeme gibi bi sansım var mı sence? Bana hic gelmiyor yavBi kere gelen bildirime girmeyince bi daha gelmiyor bildirim