- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Allam yaaaaGidin başımdan homofobikler
Ya ipim mü kem mel ku sur suzAllam yaaaa
Çocuğa düz renk ör araya renk kat böle olmaz tamam mı
Seni esefle kınıyorum. Ek kadar bebelere böyle şeyler aşılayamazsınYa ipim mü kem mel ku sur suz
Ben piremses yetiştirmek istemiyorum ki benim çocuum çingene olsun istiyorum.Bak bunlardan yap
Kız bebeklere ne güzel şeyler yapıyorlar yaBak bunlardan yap
Çingene daha süslü yanlız şekerimBen piremses yetiştirmek istemiyorum ki benim çocuum çingene olsun istiyorum.
Muazzam Merve. Hangi ip ile ordunuzÖf bu çok oyalar her motifte kes. En iyisi batik ip al. Onları düz renkle birleştir. Sen benim muhteşem hırkamı gördün mü? Eki Görüntüle 2929124
Şartlarının iyileşmesi için hiçbir zaman bir prens beklemesin. Tuttuğunu koparsın daimaBen piremses yetiştirmek istemiyorum ki benim çocuum çingene olsun istiyorum.
Evet ya keşke beferebilsem çabuk sıkılıyorum örgüdenKız bebeklere ne güzel şeyler yapıyorlar ya
Ama öyle sade değil işte. Dikkar çekiciiiÇingene daha süslü yanlız şekerim
Bi alt mesajda ipi linkledim canım.Muazzam Merve. Hangi ip ile ordunuz
Vuuu kobra EylülAma öyle sade değil işte. Dikkar çekiciii
Bu hırkasını ipleri birlikte Pakette oluyor degil mi
Mesajları geriden gelerek okuyorum ya sonradan farkettimBi alt mesajda ipi linkledim canım.
Ama ip almaya gidince gözümüz dönüyor değil miEvet ya keşke beferebilsem çabuk sıkılıyorum örgüden
Aynn bu ara sadece önünden geçiyorumAma ip almaya gidince gözümüz dönüyor değil mi
Muazzam zaman gelmiş yineAma ip almaya gidince gözümüz dönüyor değil mi
Yok hayır:) 2 renk alınıyor 2 kat örülüyor orta kısım öyle alacalı oluyor.Bu hırkasını ipleri birlikte Pakette oluyor degil mi
Sen beceriklisin çoraplarınAma ip almaya gidince gözümüz dönüyor değil mi