- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Sıkıcı değil mi şiş? Mesela tığ küçük, istediğin manevrayı yapabiliyorsun, istediğin yerde istediğin gibi örgünün şeklini değiştirebiliyorsun. Ama şişte çok kısıtlıBen beceriyom ama bitmiyor anam bitmiyor bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıcı değil mi şiş? Mesela tığ küçük, istediğin manevrayı yapabiliyorsun, istediğin yerde istediğin gibi örgünün şeklini değiştirebiliyorsun. Ama şişte çok kısıtlıBen beceriyom ama bitmiyor anam bitmiyor bitmiyor
Git gel yapana kadar bayılıyo insan valla. Elimde küçücük boyunluk var bebenin bitmiyor bitmiyor isyanlardayım.Sıkıcı değil mi şiş? Mesela tığ küçük, istediğin manevrayı yapabiliyorsun, istediğin yerde istediğin gibi örgünün şeklini değiştirebiliyorsun. Ama şişte çok kısıtlı
Ne renkGit gel yapana kadar bayılıyo insan valla. Elimde küçücük boyunluk var bebenin bitmiyor bitmiyor isyanlardayım.
Bere yaptım ya aynı renk aynı ipten.Ne renk
Foto alalım piliiisSelam kızlar:)
Teyze kuzusuna degrade hırka başladım bakalım ne zaman bitecek
3 ton olarak mı yapacaksın?Eki Görüntüle 2929235
Daha yeni başladım canım kapüşon kısmındayım:)
Aa o bere çok tatlıydıBere yaptım ya aynı renk aynı ipten.
Aşırı güzelVe daha fazlasıTığ İşi Kapşonlu Bebek Hırkası Yapımı - Sevdiğim Örgüler #jackestricken #jackestrickendamen | Tığ işi ceket, Ceket deseni, Hırka deseni
27.Kas.2019 - Tığ İşi Kapşonlu Bebek Hırkası Yapımı - Sevdiğim Örgüler #jackestricken #jackestrickendamenpin.it
Ojen çok güzelEki Görüntüle 2929235
Daha yeni başladım canım kapüşon kısmındayım:)
3 işte be çok beğeniyorum ben bu modeli.
Veeee aşırı kolayAşırı güzel
Kız bu renkler iyi değilmiş3 işte be çok beğeniyorum ben bu modeli. Eki Görüntüle 2929246
Ben de bunu yapmıştım geçen sene kapüşonsuz.
Puh terbiyesiz el kadar bebeye yaptığına bak3 işte be çok beğeniyorum ben bu modeli. Eki Görüntüle 2929246
Kız bu renkler iyi değilmiş
Ellerine sağlık
Puh terbiyesiz el kadar bebeye yaptığına bak
Teşekkür ederim:)Ojen çok güzel
Tamam 33 işte be çok beğeniyorum ben bu modeli. Eki Görüntüle 2929246