MaşallahBuraya resim atmistim örünce öyle hatırlıyorum yavas yavas giymeye başladık 1 ay önce giydirmistim
Cok tatli yaa
TişikkirlirCok tatli yaaGule gule kullansin minnosun.
Hiii gökkuşağııı çocuğun ahlakını bozacaksın
AhleeksizimHiii gökkuşağııı çocuğun ahlakını bozacaksın
Ahleksiz bayan bir de ana olacaksınAhleeksizim
Güzeeelİyi ben de en son ördüğüm şeyi atayım o zaman artık rahat rahat atabilirim
Eki Görüntüle 2927641
Teşekkür ederimmmGüzeeel
Ayy evetAaa bebek geliyor
Hayırlı olsunAyy evet
Teşekkür ederimHayırlı olsun
kazaktan emin değilim ama hırkaların tığ işi versiyonunu örebilirim
ne güzel topik burasıııı :)) bence tam yerine düştüm,hanımlar böyle şeyler örebilen var mı aranızda ?
Ahh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.
ne güzel topik burasıııı :)) bence tam yerine düştüm,hanımlar böyle şeyler örebilen var mı aranızda ?
Bak sana bi link atıcam sakın 95 lira vermeAhh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.
Bişi sorsam Bizim burda bi tuhafiyede böyle düz örgü hırka üzeri çiçekli dikilmiş çiçek bebek hırkası 95₺ dediler acaba uygun mudur kızçeme gözüm kalmadı değil
Ucuz valla penyeler bile 60 70 ben basit bi boyunluğu daha örüp bitiremedim ay daraldım valla bitmiyordu.Ahh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.
Bişi sorsam Bizim burda bi tuhafiyede böyle düz örgü hırka üzeri çiçekli dikilmiş çiçek bebek hırkası 95₺ dediler acaba uygun mudur kızçeme gözüm kalmadı değil
Siş ben öremiyom çok bunalıyoom
Ahh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.