- 30 Mart 2009
- 13.990
- 62.774
Tamamlanir aslinda internetiniz mi yavas acabaİşte onları hiç kullanamıyorum altta dosya ekle yazıyor ordan yüklemeye çalışıyorum bu defa da yüklenme tamamlanmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamlanir aslinda internetiniz mi yavas acabaİşte onları hiç kullanamıyorum altta dosya ekle yazıyor ordan yüklemeye çalışıyorum bu defa da yüklenme tamamlanmıyor
Canım. Uzun zamandır uğraşıyorum önceden yükleme yapıyordum artık nedense yukleyemiyorum o emiciler bile yok bende telefon klavyesinde ki emojileri kullanıyorumYaa gönderirim tabiki, fikir verdin o kadar
O zaman mesaj yazarken yukarda resim simgesine tıkladığında yükleyebilmen lazım aslında direk, site içinde resimli anlatımı vardır kesin nasıl foto yüklenebildiğinin, biraz kurcala istersen
Bilmiyorum ki ama uzun zamandır yüklenme tamamlanmiyor yeni değil yani bende anlamadımTamamlanir aslinda internetiniz mi yavas acaba
Bilmiyorum ki bende 3-5 saniyede yukluyor hemen. Neden sizde tamamlanmadigini cozemedim. Sunucunuz ne?Bilmiyorum ki ama uzun zamandır yüklenme tamamlanmiyor yeni değil yani bende anlamadım
Şuan gmal den giriyorum gelen mesaj a tıklayıp açıyorum normal de de Chrome denBilmiyorum ki bende 3-5 saniyede yukluyor hemen. Neden sizde tamamlanmadigini cozemedim. Sunucunuz ne?
Ben safariden giriyorum, belki chrome’da sorun vardirŞuan gmal den giriyorum gelen mesaj a tıklayıp açıyorum normal de de Chrome den
Olduuuu ve ellerine saglik cok guzel gorunuyor
Ay çok şükür yaaa uzun zamandır yapamoyordum onyukardaki simgeler de düzeldi ne hikmetseOlduuuu ve ellerine saglik cok guzel gorunuyor
Elim kolum cok ugurludur benim burdan isyeri sahiplerine sesleniyorum, cagirin beni isleriniz acilsin oyle bir ugurAy çok şükür yaaa uzun zamandır yapamoyordum onyukardaki simgeler de düzeldi ne hikmetse
Ay çok belli maşallah bir nefeste düzeldi kız sevindirik oldum ben ne resimler yüklerim 1senenin acısını çıkartırımElim kolum cok ugurludur benim burdan isyeri sahiplerine sesleniyorum, cagirin beni isleriniz acilsin oyle bir ugur
Sakin ol sampiyonAy çok belli maşallah bir nefeste düzeldi kız sevindirik oldum ben ne resimler yüklerim 1senenin acısını çıkartırım
O değil de nasıl heyecan yapmışım resim yüklenince türkçe ye yeni kelime yuklemisim yapamoyordum ne yaSakin ol sampiyon
Ooo ellerine sağlık annemde bana örüyor daha örüyor ne zaman giyeceksemKizlaaaar yettim yaz gunu bitirebildigim yun hirkamla hem de aynamin kirliliginin kusuruna bakmayin lutfen
Eki Görüntüle 2852214
Elimde çok fazla kadife ipim var. Nasıl örüldüğünü tarif edebilirmisinizBunlarda benden
Eki Görüntüle 2835622
Bu ipin markası kodu nedir?
Biliyorum ki ağrıyor işteGecmis olsun minnosum koluna ne oldu
Tesekkurler Umarim en kisa zamanda biter sizinki deOoo ellerine sağlık annemde bana örüyor daha örüyor ne zaman giyeceksem
Cabuk iyilesBiliyorum ki ağrıyor işte