Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Benim ilk oğlan da sanırım 20-25 tane yelek gelmişdi ikinci çocuğa da giydirdim hatta hediye götürdüm baktım bitmiyor anneme verdin son kalan iki taneyi de ablamla geline götürdük :KK70:

Benim ilk oğlan da sanırım 20-25 tane yelek gelmişdi ikinci çocuğa da giydirdim hatta hediye götürdüm baktım bitmiyor anneme verdin son kalan iki taneyi de ablamla geline götürdük :KK70:
O da çokmuş yav. Ama gelir ya. Eşimin amcasının karısının elinde vardı bebek yeleği size de öreriz yavrum sizin de olsun hele demişti mesela...

O da çokmuş yav. Ama gelir ya. Eşimin amcasının karısının elinde vardı bebek yeleği size de öreriz yavrum sizin de olsun hele demişti mesela...
Benim ilk çocuğuma çok hediye geldi kendi ailemin ilk torunuydu birde kaynanam çok hediye götürmüş her yere hala ilk oglandan giydirmedigim kıyafetler vardı geçen sene giysi kutusuna attım ...ilk bebegin hediyesi çok oluyor yani :))

Benim ilk çocuğuma çok hediye geldi kendi ailemin ilk torunuydu birde kaynanam çok hediye götürmüş her yere hala ilk oglandan giydirmedigim kıyafetler vardı geçen sene giysi kutusuna attım ...ilk bebegin hediyesi çok oluyor yani :)
Ben de çok olacağını düsünüyorum bakalım. 🤗 Sağolsunlar analarımız meraklı. Benim babam da ekstra meraklı biliyo musun? Hep bileklik filan alir kücük kız çocuklarına dağıtır küçük arabalar alır oğlan çocuklarına dağıtır. Benim tedaviye başladığım zaman tokalar almış kızlara. Bana da bunlar da senin civcivinin olur demişti. 🥲 Şimdi oğlum olursa da takıp atacam babama inşallah. 🥲

Ben de çok olacağını düsünüyorum bakalım. 🤗 Sağolsunlar analarımız meraklı. Benim babam da ekstra meraklı biliyo musun? Hep bileklik filan alir kücük kız çocuklarına dağıtır küçük arabalar alır oğlan çocuklarına dağıtır. Benim tedaviye başladığım zaman tokalar almış kızlara. Bana da bunlar da senin civcivinin olur demişti. 🥲 Şimdi oğlum olursa da takıp atacam babama inşallah. 🥲
Ne güzel yürekli adammış maşallah dedeler düşkün oluyor torunkara bana zor gelirken onlar 4. Kattan yukarı aşağı defalarca çıkıyorlar ..sağlıkla gelsin seninki de :KK68:

Ben babama fes öruyorum kizlar 🤭🤭
20210516_234527.jpg

X