- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
Oy canıım. Bu günleri de gördük ya çok şükür. Sağlıcakla sarıp sarmaladığın günler de hayırla gelsin inşallah. Eline sağlık.Kızlar bu da benım ilk elemeğim kızım için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy canıım. Bu günleri de gördük ya çok şükür. Sağlıcakla sarıp sarmaladığın günler de hayırla gelsin inşallah. Eline sağlık.Kızlar bu da benım ilk elemeğim kızım için
Teşekkür ederim canım inşallah o günleri de görürümOy canıım. Bu günleri de gördük ya çok şükür. Sağlıcakla sarıp sarmaladığın günler de hayırla gelsin inşallah. Eline sağlık.
Hahahaha koptum vazgeçtim sunlar var bandana yapayim bari anca yeter. Siyah kalacak yapilmiyor.
Püü nerden bana bulaştın. Sökmelere başladın sen deHahahaha koptum vazgeçtim sunlar var bandana yapayim bari anca yeter. Siyah kalacak yapilmiyor. Eki Görüntüle 2787230
Yılmak yok söke yapa ilerleyecez yavrumPüü nerden bana bulaştın. Sökmelere başladın sen de
Yılmak yok söke yapa ilerleyecez yavrum
C Calcifer nerelerdesin?? Bak muhteşör di mi?Eki Görüntüle 2787243
Eki Görüntüle 2787244
Şöyle şeyler de örmek istiyom bu teyze gibi dolanmak istiyom sokaklarda
Teyzeye bakınca köpek saldirmis dedim altta hermes çanta görünce zengin demekki zaar uğraşırsan yaparsun sokmus yapmis gibi duruyorEki Görüntüle 2787243
Eki Görüntüle 2787244
Sökmeleri iyi biliriz ya ciddi beğendim bak gerçekten. Ama ben hermes sebmem maalesef prada ya da luyis vityın lazım. Şanel de sevmemTeyzeye bakınca köpek saldirmis dedim altta hermes çanta görünce zengin demekki zaar uğraşırsan yaparsun sokmus yapmis gibi duruyor
Çok seviyorum bu tarz salaş şeyleri ama ben buna sahip çıkamam heryere sürünür sonra safiyeEki Görüntüle 2787243
Eki Görüntüle 2787244
Marka takıntım yok hiç umrumda hbile değil. O paralari o cantalara verenler keriz yeminle.Sökmeleri iyi biliriz ya ciddi beğendim bak gerçekten. Ama ben hermes sebmem maalesef prada ya da luyis vityın lazım. Şanel de sevmem
Ay ben çıkarıııımÇok seviyorum bu tarz salaş şeyleri ama ben buna sahip çıkamam heryere sürünür sonra safiye
gibi deliririm
Ay ben de öreyim kaç ip aldın hangi şiş kaç adet heeeelp. Bana iş verin yaa.Eki Görüntüle 2787314 Bunu örüyorum ben kendime bakalım kış bitmeden bitecek mi
İp almadım canım kayınvalidem verdi değişik bi ip 8-10 taneydi ve 4,5 şişler örüyorum:)Ay ben de öreyim kaç ip aldın hangi şiş kaç adet heeeelp. Bana iş verin yaa.
2021 evsizler kreasyonu
Yaz sen ya yine de2021 evsizler kreasyonu
Öğremiyorum diye yazmıyorum