- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Değilim bacimŞaka mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilim bacimŞaka mısın
Voov çok güzel git burdanHerkese merhabalar
Eki Görüntüle 2787178
Hele minnoş minnoş minnoş çok tatlı
Ayyyy neden ki güzellik her kapıyı açar dedilerdiVoov çok güzel git burdan
Tam bana göre bilekleri kocaman bi insanımKizlarr bi patik modeli denedim nasill olms
KıskanıldınAyyyy neden ki güzellik her kapıyı açar dedilerdi
Bunu ayagi 39 40 no olan biri icin ordum canim tam olduTam bana göre bilekleri kocaman bi insanım
Aşkısı benim 37 ama ayı bileklerine sahibimBunu ayagi 39 40 no olan biri icin ordum canim tam oldu
X xnobodyx heeeelpAaaaay söktüm ben yaaa
Eki Görüntüle 2787209
Bu panço gibi şeyden yapıp bu kız gibi görünmek istiyorum.
Şşşş sakiiinn ol ellerindeki o sisleri sakince yere birak kis bitiyor bak seneye yaparsin niye soktun kiiiAaaaay söktüm ben yaaa
Eki Görüntüle 2787209
Bu panço gibi şeyden yapıp bu kız gibi görünmek istiyorum.
Bende sisleri bıraktım tiga geçtim siyah iple kör olacam hevesim geçmesin diye yapiyorm iplerim daha gelmedi
Yaa ne bitmesi hazirana kadar öreceeem.Şşşş sakiiinn ol ellerindeki o sisleri sakince yere birak kis bitiyor bak seneye yaparsin niye soktun kiii
Hani bakiim?Bende sisleri bıraktım tiga geçtim siyah iple kör olacam hevesim geçmesin diye yapiyorm iplerim daha gelmedi
Ayy ama harika ciddenYaa ne bitmesi hazirana kadar öreceeem. Eki Görüntüle 2787217
Bu foto bana nispettir oyuncak bebeğin bile pançosu var
Deliriyorum bunu da sokcem siyah ip ile zor artiyor mu azalıyor mu delirdimHani bakiim?
Kizzz tübeeeAşkısı benim 37 ama ayı bileklerine sahibim