- 13 Ocak 2020
- 44.537
- 167.788
- 33
Bu bir tür reklam ve yasakBuda benden hanımlar... kendi Instagram sayfam. Alıntı değil yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir tür reklam ve yasakBuda benden hanımlar... kendi Instagram sayfam. Alıntı değil yanii
Tığ ile olanlar çok daha kolay.Kızlar merhaba bende bebek yelegi örmek istiyorum. Daha önce lif , dantel ördüm. Ama yelek tarzi hiç örmedim. Tecrübesizim bun konuda kac numara şiş almam gerek. Ve elinizde kolay bir model varaa paylasir misiniz
Rabbim bunu giydirecek minik popoyu tez yollasın. Daha fazla hasret çektirmesin. Muhteşem.Eki Görüntüle 2789781 Merveeee suna bak ördükçe icinde bebe olacak dusuncesiyle cildiriyorum @Merve
Cok eglenceliymis bu düşünce ile örmek. Her ilmeginde sırıtıyorum stres falan kalmadi ilham melegimsin bundan sonraRabbim bunu giydirecek minik popoyu tez yollasın. Daha fazla hasret çektirmesin. Muhteşem.
Ben bi hafta filan ara veriyorum şimdi annemdeyim dönünce saldıracağım aynen devam. çok zevkli bak o yaptığım renkli hırka var ya ondan da ör. Onun videosu aklımda atarım sana. Kadın çok güzel anlatmış.Cok eglenceliymis bu düşünce ile örmek. Her ilmeginde sırıtıyorum stres falan kalmadi ilham melegimsin bundan sonra
Hirka için o renklerde ip alinca isterim senden canm teşekkür ederim daha battaniye örcem bitmez örgü askiBen bi hafta filan ara veriyorum şimdi annemdeyim dönünce saldıracağım aynen devam. çok zevkli bak o yaptığım renkli hırka var ya ondan da ör. Onun videosu aklımda atarım sana. Kadın çok güzel anlatmış.
Hiç farketmez tığ kolaysa tiğ ile yaparım teşekkür ederimTığ ile olanlar çok daha kolay. Eki Görüntüle 2789733
Eki Görüntüle 2789734
Ama şiş kullancaksanız robadan yapılanlar kolay. Şiş numarası da genelde ipin üzerinde yazar. Alırken de sorabilirsin.
Reklâm olarak deil model olarak paylaştım onu söylememin nedeni alıntı deil ben yaptım demek istedim yanlış anlamışsınız. Ama bidahaki sefere daha dikkatli olurumBu bir tür reklam ve yasak
Banlanma sebebi site kurallarınca bilginiz olsun. Alıntı yok zaten sayfada hep kendi yaptıklarımızı paylaşıyoruz birbirimize fikir olsun diye.Reklâm olarak deil model olarak paylaştım onu söylememin nedeni alıntı deil ben yaptım demek istedim yanlış anlamışsınız. Ama bidahaki sefere daha dikkatli olurum
Aman Tanrım bu nasıl örgü ve dikme canlı gibi.
Bir kaç fotoğraf atar mısınYapmasını öğrendim bence artık satmam lazım Amigurumi leri Tecrübesi olan var mıdır nasıl satabilirim??
Üstte ekledim sanıyordum çıkmamış resimlerBir kaç fotoğraf atar mısın
Yanlış anlamayın ama bence satış için biraz daha ilerlemeniz lazım.Oldu bu defa
İlk köpeğin gözü olmadı evet başka gördüğünüz yanlış neler var.Yanlış anlamayın ama bence satış için biraz daha ilerlemeniz lazım.
O gri olanın ben ne olduğunu anlamadım. Bi de beyaz hellokity galiba burnu az daha üçgen olmalı değil mi? Ve bıyıkları dağınık. 3 çizgi de aynı noktadan başlamalı.İlk köpeğin gözü olmadı evet başka gördüğünüz yanlış neler var.