Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
merve merve sis numaraların kac ? Bende bunlar var
20210220_172519.jpg

Bu 6 olan ucgen seklinde fazla kalin degil atki olmustum onunla. Bu 3 de yeni daha denemedim bilemedim
Bebeğim çok çeşit ip var bi de kimi insanın eli sıkı kimininki bol. Deneyerek bu numara bu ipe oldu demek lazım. Yoksa zor oluyo.
20210220_204231.jpg

Bak şimdi ben bi pançoya niyetlendim. Tığlarım var. 3, 3.5, 4 denedim bu ipe en iyi 3.5 oldu bence. Bunu beğendim devam ediyorum. Bu iple yelek de örmüştüm yukarılardaydı belki görmüşsündür. 5 şişimle örmüştüm. Mesela son yaptığım renkli hırkada 4 numara şiş yazıyodu ipinde ben 5le ördüm daha salaş daha yumuşak olsun diye. Hakikaten 4 olsa daha iyi olurmuş. Bence önceden küçük bi örülüp denenmeli hep.

Kızlar tiglari denemeye gerek yok yünün etiketinde tığ ve şiş no var. Eliniz sıkı ise 1 numara büyük değilse aynı numarayı kullanın 🥰 ben şimdi yeğenime bir pantolon ve hırka orcem 3 yaş için. Tulum yapacaktım ama pantolon hırka ayrı ayrı da kullanılır diye fikir değiştirdi m 🥰

Kızlar tiglari denemeye gerek yok yünün etiketinde tığ ve şiş no var. Eliniz sıkı ise 1 numara büyük değilse aynı numarayı kullanın 🥰 ben şimdi yeğenime bir pantolon ve hırka orcem 3 yaş için. Tulum yapacaktım ama pantolon hırka ayrı ayrı da kullanılır diye fikir değiştirdi m 🥰
Peki benim gibi ihracat fazlası ip alan fakirler naapsın he naapsın? :rolleyes: :KK70:harbiden yazmıyo bazılarında yav. 🤣

Bebeğim çok çeşit ip var bi de kimi insanın eli sıkı kimininki bol. Deneyerek bu numara bu ipe oldu demek lazım. Yoksa zor oluyo.Eki Görüntüle 2787154
Bak şimdi ben bi pançoya niyetlendim. Tığlarım var. 3, 3.5, 4 denedim bu ipe en iyi 3.5 oldu bence. Bunu beğendim devam ediyorum. Bu iple yelek de örmüştüm yukarılardaydı belki görmüşsündür. 5 şişimle örmüştüm. Mesela son yaptığım renkli hırkada 4 numara şiş yazıyodu ipinde ben 5le ördüm daha salaş daha yumuşak olsun diye. Hakikaten 4 olsa daha iyi olurmuş. Bence önceden küçük bi örülüp denenmeli hep.
Elimde siyah io var bu 3 numara tam oldu. Haklisin ipe gore numara degisiyor ellerine saglik harika görünüyor 😍

X