- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
Hadi hoşgeldin.Merveee dayanamadim ip siparis verdim gelcek pazartesi bos oldukça örcem beyyle
Kirmizi ile kahve rengi istedim. Pembe mavi belirsiz olunca merve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hoşgeldin.Merveee dayanamadim ip siparis verdim gelcek pazartesi bos oldukça örcem beyyle
Kirmizi ile kahve rengi istedim. Pembe mavi belirsiz olunca merve
Bende de 3 ve 5 var canım. Ama missinalılardan da almak istiyorum 3 4 5
Bu 6 olan ucgen seklinde fazla kalin degil atki olmustum onunla. Bu 3 de yeni daha denemedim bilemedimBende de 3 ve 5 var canım. Ama missinalılardan da almak istiyorum 3 4 5
Evet bazi örgüler misinali olanlarda iyi oluyorBende de 3 ve 5 var canım. Ama missinalılardan da almak istiyorum 3 4 5
Bebeğim çok çeşit ip var bi de kimi insanın eli sıkı kimininki bol. Deneyerek bu numara bu ipe oldu demek lazım. Yoksa zor oluyo.Bu 6 olan ucgen seklinde fazla kalin degil atki olmustum onunla. Bu 3 de yeni daha denemedim bilemedim
Peki benim gibi ihracat fazlası ip alan fakirler naapsın he naapsın? harbiden yazmıyo bazılarında yav.Kızlar tiglari denemeye gerek yok yünün etiketinde tığ ve şiş no var. Eliniz sıkı ise 1 numara büyük değilse aynı numarayı kullanın ben şimdi yeğenime bir pantolon ve hırka orcem 3 yaş için. Tulum yapacaktım ama pantolon hırka ayrı ayrı da kullanılır diye fikir değiştirdi m
Çok utandım şuan pişmanımPeki benim gibi ihracat fazlası ip alan fakirler naapsın he naapsın? harbiden yazmıyo bazılarında yav.
İpimden özür dile lariiÇok utandım şuan pişmanım
Canım ipİpimden özür dile larii
İpim soryni kabul etti.Canım ip
Az cekmedin o ellerden
Bi benim çenem kaldı çekmediğin
Çok özür dilerim
Elimde siyah io var bu 3 numara tam oldu. Haklisin ipe gore numara degisiyor ellerine saglik harika görünüyorBebeğim çok çeşit ip var bi de kimi insanın eli sıkı kimininki bol. Deneyerek bu numara bu ipe oldu demek lazım. Yoksa zor oluyo.Eki Görüntüle 2787154
Bak şimdi ben bi pançoya niyetlendim. Tığlarım var. 3, 3.5, 4 denedim bu ipe en iyi 3.5 oldu bence. Bunu beğendim devam ediyorum. Bu iple yelek de örmüştüm yukarılardaydı belki görmüşsündür. 5 şişimle örmüştüm. Mesela son yaptığım renkli hırkada 4 numara şiş yazıyodu ipinde ben 5le ördüm daha salaş daha yumuşak olsun diye. Hakikaten 4 olsa daha iyi olurmuş. Bence önceden küçük bi örülüp denenmeli hep.
Ayol dur daha bi şey gözükmüyo Beğenmezsem sökerimElimde siyah io var bu 3 numara tam oldu. Haklisin ipe gore numara degisiyor ellerine saglik harika görünüyor
Renk guzel olunca sekil onemli deelAyol dur daha bi şey gözükmüyo Beğenmezsem sökerim
Şaka mısınHerkese merhabalar
Eki Görüntüle 2787178
Harika görünüyor canim