Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siyahHanimlar bana fikir verirmisiniz ipim yetmedi araya bi renk katayim diyorum yine en altini da kirmizi ile gecegim diyorum sizce hangi renk
Siyah bence.Hanimlar bana fikir verirmisiniz ipim yetmedi araya bi renk katayim diyorum yine en altini da kirmizi ile gecegim diyorum sizce hangi renk
Bence siyah
Siyahla devam ediyorum sagolunSiyah bence.
Ben dün bes defa söktüm yaptım sonra tansiyonum mu düştü gozlerimmi yoruldu bilmiyorm sag gozum karincalandi iplerimi beklicem böyle olmuyor. Sen nasil kiydin neden sokuyorsun nasi kiyarsin nassiiii
Canım ben de yeğenime pantolon hırka başlamıştım bir ebruli bir de krem ipim vardı ebruliyi lastikte kremi ise pantolonun bacaklarında değerlendireceğim. Hirkada da tam tersi ebruliyi gövdede kol yaka ve etek lastiğinde krem yapacağım fikir olsun diye paylaşayım dedim.Hanimlar bana fikir verirmisiniz ipim yetmedi araya bi renk katayim diyorum yine en altini da kirmizi ile gecegim diyorum sizce hangi renk
Tesekkur ederim bende kollarin lastiklerini siyah kirmizinin yettiği yere kadar kirmizi gidip son kısmıda siyah geccegmCanım ben de yeğenime pantolon hırka başlamıştım bir ebruli bir de krem ipim vardı ebruliyi lastikte kremi ise pantolonun bacaklarında değerlendireceğim. Hirkada da tam tersi ebruliyi gövdede kol yaka ve etek lastiğinde krem yapacağım fikir olsun diye paylaşayım dedim.
Vaar @polo33kızlar igne oyası yapan yokmu hıc örnek atın buraya
Aa nerde oVaar @polo33
Hırka gözel, kociş anlamıyoAy ben çıkarıııım Eki Görüntüle 2787258
Şöyle bi hırkam var kocişim bunu niye giydin diyo giyince
Voov hadi hayırlı olsun.
Sisleri duz mu tutuyorsun bu gifteki gibi yoksa tig gibi mi kullanıyorsun? Youtu.be video da anlatan kadinlarin cogu tig gibi kullaniyor sasiriyorumVoov hadi hayırlı olsun.
Bebeğim anlatamam görmen lazım Ama bunun gibi sayılır.Sisleri duz mu tutuyorsun bu gifteki gibi yoksa tig gibi mi kullanıyorsun? Youtu.be video da anlatan kadinlarin cogu tig gibi kullaniyor sasiriyorum
Bebeğim anlatamam görmen lazım Ama bunun gibi sayılır.