- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.780
- 33
Magnifiaque bakayım tığına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta içi ip alayim o zamanBebeğim ben yaparsam sen de yaparsın gerçekten. Videolardan hep bunlar.
Hemen atimMagnifiaque bakayım tığına
Sen ne öreceksin canımTig numarasi 3.5Eki Görüntüle 2786534
Ben bebek ayakkabisi yapmak istiyordum burdan imrendim aldim ama zincir cekmekten ote gidemedimSen ne öreceksin canım
Hadi hayırlı olsun.Tig numarasi 3.5Eki Görüntüle 2786534
Ya öyle patik ben de yapamadım. Yani yaptım da biri büyük biri küçük oldu şişle yaptığımız patik şu an en kolayı. Sen bebek yeleği başla en kolay. Ya da benim üstteki tulumdan yap canısı.Ben bebek ayakkabisi yapmak istiyordum burdan imrendim aldim ama zincir cekmekten ote gidemedim
Ayy tulumda harika ya onlara bakim o zaman insallah ogrenirimYa öyle patik ben de yapamadım. Yani yaptım da biri büyük biri küçük oldu şişle yaptığımız patik şu an en kolayı. Sen bebek yeleği başla en kolay. Ya da benim üstteki tulumdan yap canısı.
Ayy tulumda harika ya onlara bakim o zaman insallah ogrenirim
Hadi hemencik bitiyo başla başla. Allah nasip eder inşallah.Deniycem bunu ama bunlar ne guzel Off icini doldurmayi nasip etsin rabbim basarabilirsem atarim buraya
İnşallah beceririmDene canım video güzel anlatıyosa kolay oluyo.
Çok tatlı yav. eline sağlık.Eki Görüntüle 2786642 taze yeni bitmiş çantamı sizinle paylaşmak istedim
Teşekkür ederim mervişimÇok tatlı yav. eline sağlık.
Sayılııır. Görelim lütfen.Bol bol kanaviçe işliyorum sayılır mı :)
Yaa bayılırım beenn paylasin bizimleBol bol kanaviçe işliyorum sayılır mı :)