- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
Pamuk macrome kullanacağım fikrimi değiştim böyle de çok büyük olmaz umarım.20 yap bol yedekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pamuk macrome kullanacağım fikrimi değiştim böyle de çok büyük olmaz umarım.20 yap bol yedekli
Yarım saat sonra penye ipe geçtim diye etikenlenmem umarım.Pamuk macrome kullanacağım fikrimi değiştim böyle de çok büyük olmaz umarım.
Alıp yapana kadar on kere karar değiştiririm, ama yapıp bitirdikten sonra fotosunu atıp orda yazarım ne yapmışım diye engel filan yemeyeyim şimdi ))Yarım saat sonra penye ipe geçtim diye etikenlenmem umarım.
Neden yiyesin engel canımAlıp yapana kadar on kere karar değiştiririm, ama yapıp bitirdikten sonra fotosunu atıp orda yazarım ne yapmışım diye engel filan yemeyeyim şimdi ))
Çevreye veediğim rahatsızlıktan dolayıNeden yiyesin engel canım
Cok guzel bayan çorabı olur bunlarla :)Eki Görüntüle 2768795
Yeni iplerim. Bilmiyorum ne yapacam
Ay yok aşkolsunÇevreye veediğim rahatsızlıktan dolayı
çokk zevkli mutlaka deneyinBen de dürtecem ya bunları da deneemek istiyom çok güzel.
iğne geçiyorsa neden olmasın elbette olurBunu mesala istediğim şeye dürtebilir miyim. Düz sweatim var mesela sağına soluna takılabilir miyim bunlarla?
valla delikleri seyrek olmayan etamin kumaşına yaptım ben ama duck ketene yapılıyor geneldeBende öyleydim şimdi amigurumi yapıyorum yavaştan. Bebek yeleği başladım youtubedan onu örüyorum. Yapılıyor videolar destekleyici oluyor
Etamine mi dürtmek lazım bende de malzeme var da kumaş bulamadım. Mesela bebek pikesi yapmayı düşündüm ama nasıl kumaş almalıyım?
Kııız bende de dürtücü ip var kumaş yook bi an ben yazdım sandım
Hmmm anladım çok teşekkür ederimvalla delikleri seyrek olmayan etamin kumaşına yaptım ben ama duck ketene yapılıyor genelde
Hadi bakalım bekliyoruzÇok teşekkür ederim bir tane Ayılı sırt çantası yapıyorum aylardır bitiremedim bitsin atacağım buraya da
İpin içeriği nedir. Pamuk ağırlıklı ise kumaşa gerek olmayabilir. akrilik ağırlıksa bebek tenine değeceği için kumaş olması daha iyi olurIyi geceler hanımlar birsey danışayım örgü sevenlere elimdeki kalın iplerle boyle bir battaniye basladim 80×80 sanki biraz paspasa benzedi tek yüzüne carsaf gibi ince birsey diktirmeyi düşünüyorum ama oylede cok mu kalın olur ki bimden aldığım kalın ipler bu arada Eki Görüntüle 2771619
Akrilik ağırlıklıİpin içeriği nedir. Pamuk ağırlıklı ise kumaşa gerek olmayabilir. akrilik ağırlıksa bebek tenine değeceği için kumaş olması daha iyi olur
o zaman kumaş olabilir o da tercihliAkrilik ağırlıklı
o zaman kumaş olabilir o da tercihli
Evet tüm tonlar aynı. sakla sakla 2. Beben de kullanır inşallah.merve bahsettiğim battaniye bu. Annem oğluma örmüştğ. Seninki ile çok benziyor
Eki Görüntüle 2772613 Eki Görüntüle 2772614