- 23 Ocak 2019
- 2.936
- 9.990
- 34
TabikiElinize sağlık başlayınca yardım isterim sizden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiElinize sağlık başlayınca yardım isterim sizden
Bende öyleydim şimdi amigurumi yapıyorum yavaştan. Bebek yeleği başladım youtubedan onu örüyorum. Yapılıyor videolar destekleyici oluyorBende örmek istiyorum ama becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Şişle örgüyü falan biliyorm ama öyle mesela hiç yelektir kazaktır bişey örmedim
Etamine mi dürtmek lazım bende de malzeme var da kumaş bulamadım. Mesela bebek pikesi yapmayı düşündüm ama nasıl kumaş almalıyım?Örmüyoruz ama Dürtüyoruz olur mu hojam
Kııız bende de dürtücü ip var kumaş yook bi an ben yazdım sandımTamam işte o dürtücüyü aldım ip alfım yetiyo mu bu işle ilgilenen hiç tanıdığım yok.
Denesene bi sivite bişiyeBende öyleydim şimdi amigurumi yapıyorum yavaştan. Bebek yeleği başladım youtubedan onu örüyorum. Yapılıyor videolar destekleyici oluyor
Etamine mi dürtmek lazım bende de malzeme var da kumaş bulamadım. Mesela bebek pikesi yapmayı düşündüm ama nasıl kumaş almalıyım?
Kııız bende de dürtücü ip var kumaş yook bi an ben yazdım sandım
Eline sağlık çok güzel olmuş. Ama bazıları üzgün sanki. Sağ alttan ikinci de direkt bana bakıyo sankiEki Görüntüle 2770021 sonlara doğru ufakta olsa bazı bozulmalar olduysa çok şükür bitti olmayan bebişim in hazırlıkları bitti biticek
Eline sağlık çok güzel olmuş. Ama bazıları üzgün sanki. Sağ alttan ikinci de direkt bana bakıyo sanki
Sen niye denemiyon önce sen deneDenesene bi sivite bişiye
Sen niye denemiyon önce sen dene
Kullanmıyorum ama supla yapıcam deyince çanta filan da yapılanlardan verirler zaten.Arkadaşlar, örgü supla kullanan var mı? Ben pamuk içerikli iple örnek istiyorum. Yıkanınca bozulur mu acaba?
Ben çanta yapılan iplerden yapmak istemiyorum sorun o )) o ipleri nedense sevemiyorum bir türlü :) şimdi supla istemeden de biri yemek, yağ döker, yıkarsam nasıl olur acaba düşünüyorum.Kullanmıyorum ama supla yapıcam deyince çanta filan da yapılanlardan verirler zaten.
Kağıt ip mi ? Pamuk makrome mi?Ben çanta yapılan iplerden yapmak istemiyorum sorun o )) o ipleri nedense sevemiyorum bir türlü :) şimdi supla istemeden de biri yemek, yağ döker, yıkarsam nasıl olur acaba düşünüyorum.
Spagetti yarn slim cotton. İzlediğim videoda bu iple yapmış hanım. 80% pamuk içerikli. Ama makrome değil galiba. Daha yeniyim iplerden pek anlamıyorum.Kağıt ip mi ? Pamuk makrome mi?
Hımm bu ip normal coton iplerdenSpagetti yarn slim cotton. İzlediğim videoda bu iple yapmış hanım. 80% pamuk içerikli. Ama makrome değil galiba. Daha yeniyim iplerden pek anlamıyorum.
Aman atar yenisini örersin be yaaEvet. Cotton ipleri yıkamak olur galiba ama ciddi lekelenmeler olursa ( tabi yemek lekeleri ) yıkarım çıkar mı ki...
Canim ayrim yapacagin zaman igne ile ilmekleri bir ipe dizip baglayip bekletebilirsin ben oyle yapiyorum . Suan esime patik oruyorum bende kendime ordum bana yok midur dedi kiskanma sana da oreyim dedmYapacam ya koydum kafaya. Tel tokalarla ilmek ayırırım örmediğim parçayı da kullanmadığım şişe geçiriririm. 3 5 8 numara şişlerim var. 5le örer örmediğim parçayı 3e geçiririr beklerim.
Haha valla doğru, bu kadar düşüneceğime sadece çok üşengecim atsam örermiyim ki iyisi mi 12 tane yapayım en rahatı ))Aman atar yenisini örersin be yaa
Uyduracam bi şetler canısı inşallah ama hemen başlamadım o projeye ustalık eserim olsunCanim ayrim yapacagin zaman igne ile ilmekleri bir ipe dizip baglayip bekletebilirsin ben oyle yapiyorum . Suan esime patik oruyorum bende kendime ordum bana yok midur dedi kiskanma sana da oreyim dedm
20 yap bol yedekliHaha valla doğru, bu kadar düşüneceğime sadece çok üşengecim atsam örermiyim ki iyisi mi 12 tane yapayım en rahatı ))