- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
İnşallah canımEvet tüm tonlar aynı. sakla sakla 2. Beben de kullanır inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımEvet tüm tonlar aynı. sakla sakla 2. Beben de kullanır inşallah.
Ben normalde güzel dikerim dikişim iyidir de bu nedir böyle yok bacım olmuyor yani kötü duruyo bir de kulağın biri büyük biri küçük aynı şekilde kolun biri uzun biri kısa dengesizimDikmek ve doldurmak
Nefret ediyorum dikmekten
Hep imrenmişimdir bu tarz cici şeylere. Konuyu takibe aldim elinize sağlık. Belki bir gün yolumuz buraya düşer☺Örgüyle ilgili bir çok kategori ve konu var forumda. Ben birbirimizden bir şeyler öğrenebileceğimiz bir konu olsun istedim diğer tüm topiklerde yaptığımız gibi.
Her türlü el emeği konuşulsun istiyorum.
Ben şu an ilgilendiğim şeyi paylaşarak başlayayım. Tığ ve yün ile örgü yapabiliyorum ben en basit modelleri tabi.
Eki Görüntüle 2755345
Bu bebek battaniyesine başladım. Hediye olacak.
Bu dikiş başka dikiş işteBen normalde güzel dikerim dikişim iyidir de bu nedir böyle yok bacım olmuyor yani kötü duruyo bir de kulağın biri büyük biri küçük aynı şekilde kolun biri uzun biri kısa dengesizim
Bugün hep amaaağnladın beniSana bir amaaağn da bu konuda bırakıyorum.
Valla ya ne var diyodum da varmış bir şeylerBu dikiş başka dikiş işte
Hep bekleriz.Hep imrenmişimdir bu tarz cici şeylere. Konuyu takibe aldim elinize sağlık. Belki bir gün yolumuz buraya düşer☺
Canavarım bile sevimli bee
Keşke o canavara benzese sağına soluna yama yaptım kötü dikişler gözükmesin diye
İki dk gömdü canavarımı merveKeşke o canavara benzese sağına soluna yama yaptım kötü dikişler gözükmesin diye
Olur olur. Minik şeylerle başla aşkısı öreceksen de. Benim patikleri gördün mü? Az iplerim vardı hep ondan yapcam sanırım.Diksek olur mu benim sabrım 1 gün aksama kadar bitmezse bi daha elime almıyorum
Allahını seversen fotoğraf at.Keşke o canavara benzese sağına soluna yama yaptım kötü dikişler gözükmesin diye
Ya hayır o harika. Ama bebekler ona benzememeliİki dk gömdü canavarımı merve
Gördüm görmez olur muyum harikalar yelekler de öyle eline sabrına sağlıkOlur olur. Minik şeylerle başla aşkısı öreceksen de. Benim patikleri gördün mü? Az iplerim vardı hep ondan yapcam sanırım.
Teşekkürler. İşte onlar en basitleriydi. Valla çok zevkli sen de ör.Gördüm görmez olur muyum harikalar yelekler de öyle eline sabrına sağlık
Öyle de diyorum ya sabrım 1 günlük dikişte sabah yap akşam giyTeşekkürler. İşte onlar en basitleriydi. Valla çok zevkli sen de ör.