- 13 Ocak 2020
- 44.533
- 167.692
- 33
Doğur o zaman yarın. 3.5şar kilo olsun.Öyle de diyorum ya sabrım 1 günlük dikişte sabah yap akşam giy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğur o zaman yarın. 3.5şar kilo olsun.Öyle de diyorum ya sabrım 1 günlük dikişte sabah yap akşam giy
Patiklerin yapılış videosu falan var mı?Doğur o zaman yarın. 3.5şar kilo olsun.
Patiklerin yapılış videosu falan var mı?
Battaniye örüyorum da o da motifli olursa ayrı ayrı ya
Allahını seversen fotoğraf at.
Güzel ya vallahi. Eccük kocakafalıEki Görüntüle 2773066
İlk örgüye göre iyi bence yaaa
Ağzını gözünü yapamadım 40 kere denedim en son bıraktım. Boynunda dikişi belliydi oraya hemen fırfırlı bir şey yaptım. Sol kola bak önde duruyo yamuk dikmişim
He yaa tarife göre yaptım ya öyle oldu yine deGüzel ya vallahi. Eccük kocakafalı
Çoğumuz basit modeller yapıyoruz. Dene sen de yaparsın.Özendim valla çok güzel şeyler yapmışsınız terapi gibi stres atılır bunlarla, hele şu amigurumi bebekler çok güzel, bende yapabilsem ne iyi ama hiç bilmiyorum. Ortaokulda bi delikli kazak örmüşlüğüm var o da annemle-teyzem yardım etmişti, bir de eşime atkı örmüştüm kaç yıl önce. Nasıl ördüm bende bilmiyorum valla yapmaya kalksam yapamam gibi geliyor
Tşk ederim merve m Herkesin eline emeğine sağlık
Sen yine yaparsan paylaş bizle valla çok beğendim.Tşk ederim merve m Herkesin eline emeğine sağlık
Ellerine sağlık gayet iyi ilk örgüye göreEki Görüntüle 2773066
İlk örgüye göre iyi bence yaaa
Ağzını gözünü yapamadım 40 kere denedim en son bıraktım. Boynunda dikişi belliydi oraya hemen fırfırlı bir şey yaptım. Sol kola bak önde duruyo yamuk dikmişim
Bende çok ince işlerle uğraşamam zaten ya başlangıçta ağır gelir sizleri görünce özendim deneyesim geldiÇoğumuz basit modeller yapıyoruz. Dene sen de yaparsın.
Dene dene.Bende çok ince işlerle uğraşamam zaten ya başlangıçta ağır gelir sizleri görünce özendim deneyesim geldi
Dimi çok güzeller. Örmesi de çok zevkliÖzendim valla çok güzel şeyler yapmışsınız terapi gibi stres atılır bunlarla, hele şu amigurumi bebekler çok güzel, bende yapabilsem ne iyi ama hiç bilmiyorum. Ortaokulda bi delikli kazak örmüşlüğüm var o da annemle-teyzem yardım etmişti, bir de eşime atkı örmüştüm kaç yıl önce. Nasıl ördüm bende bilmiyorum valla yapmaya kalksam yapamam gibi geliyor
Canım şimdi bunun saç bandını ve patiğini yapıcam sonra tulum yapıcam hepsinin yününü almışım yavaş yavaş yapıyorum yaptıkça da atacağım inşallahSen yine yaparsan paylaş bizle valla çok beğendim.
Evet ya örmek terapi gibi gelir, zevklidir eminimDimi çok güzeller. Örmesi de çok zevkli