- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 29
Maşallah çok güzel olmuş renkleri çok hoşuma gitti . Ben de battaniye başladım ama puffy lerin küçük ilmeklileriyle başladım artık değişiklik olsun diye inşallah iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel olmuş renkleri çok hoşuma gitti . Ben de battaniye başladım ama puffy lerin küçük ilmeklileriyle başladım artık değişiklik olsun diye inşallah iyi olur
İçine her renkten 2 yumak kullandım azcık kenarları geçmek için ayırdım. Bir tane de kenar için gri aldım toplam 7 yumak gitti. İçi ortalama 85e 85 gibi oldu benim. Dışı ile 102×100 gibi olmuşAyy çok güzel ellerinize emeğinize sağlık yapayım bundan her renkten kaç tane almalıyım birde ölçü ne olmalı sizce 100*100 yapan var 90*90 sizinki ne kadar?
Bitince paylaş fikrimiz olsunMaşallah çok güzel olmuş renkleri çok hoşuma gitti . Ben de battaniye başladım ama puffy lerin küçük ilmeklileriyle başladım artık değişiklik olsun diye inşallah iyi olur
Yaaaa çok güzeeeel
Elbise örmeyede çalışcam, önce kendi çocumun ceketini bitirebilirsemmBu çocuk niye nüdist Bi şey giysin bu
Yaa bu ne
Tabiki bitince paylaşırım ben de :)Bitince paylaş fikrimiz olsun
Tulumu örmek biraz zahmetli ama cok zevkli 3 adet 3 bucuk numara şişe ihtiyacın var .Bir tarafı bırakıp bir tarafı örüyorsun.takıp gerektiriyor ben 2 ayda ördüm ama cok tatlış birsey oldu patik ve bandanasını da ördüm..Bende örmek istiyorum ama becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Şişle örgüyü falan biliyorm ama öyle mesela hiç yelektir kazaktır bişey örmedim
oğlumun favorisi bu. Gözünü soruyor sürekli çocukYaaaa çok güzeeeel
Teşekkür ederimYaa bu ne
Teşekkür ederimİçine her renkten 2 yumak kullandım azcık kenarları geçmek için ayırdım. Bir tane de kenar için gri aldım toplam 7 yumak gitti. İçi ortalama 85e 85 gibi oldu benim. Dışı ile 102×100 gibi olmuş
Ben de dürtecem ya bunları da deneemek istiyom çok güzel.Örmüyoruz ama Dürtüyoruz olur mu hojam
Bunu mesala istediğim şeye dürtebilir miyim. Düz sweatim var mesela sağına soluna takılabilir miyim bunlarla?Örmüyoruz ama Dürtüyoruz olur mu hojam
dürtme mesele değil ki sürekli malzeme almak gerekiyor. Ona sinir oluyorum sürekli masrafBunu mesala istediğim şeye dürtebilir miyim. Düz sweatim var mesela sağına soluna takılabilir miyim bunlarla?
Tamam işte o dürtücüyü aldım ip alfım yetiyo mu bu işle ilgilenen hiç tanıdığım yok.dürtme mesele değil ki sürekli malzeme almak gerekiyor. Ona sinir oluyorum sürekli masraf
yotubeden isleyerek yaparsın çok kolay. Kasnak alırsan daha rahat yaparsın. Kumaşı sabitler gergin tutar.Tamam işte o dürtücüyü aldım ip alfım yetiyo mu bu işle ilgilenen hiç tanıdığım yok.
Elinize sağlık başlayınca yardım isterim sizdenTulumu örmek biraz zahmetli ama cok zevkli 3 adet 3 bucuk numara şişe ihtiyacın var .Bir tarafı bırakıp bir tarafı örüyorsun.takıp gerektiriyor ben 2 ayda ördüm ama cok tatlış birsey oldu patik ve bandanasını da ördüm..