Çok teşekkür ederim bir tane Ayılı sırt çantası yapıyorum aylardır bitiremedim bitsin atacağım buraya da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim bir tane Ayılı sırt çantası yapıyorum aylardır bitiremedim bitsin atacağım buraya da
Evet hep videolu tarifleri var maalesefNazmişin bebekleri yazılı olmaz genelde ama benzeri var mı bakayım
Bunlarda hayatında hiç şiş tığ eline almayan benim korona yasaklarında elinden dökülenler hepsinden 3er tane yaptım boy boy bebek battaniyesi yapmak istiyorum bir de örgü örmek çok hoşuma gitti ama bebeğim yok her 2 cinsiyete uyacak modelleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Eki Görüntüle 2769616 Eki Görüntüle 2769617 Eki Görüntüle 2769619
bu nasıl. kolları hareketli bacakları da öyle. Ben bundan öreceğim meselaEvet hep videolu tarifleri var maalesef
Çok tatlı olur bu da.. boyu ne kadar oluyor ki..bu nasıl. kolları hareketli bacakları da öyle. Ben bundan öreceğim mesela
Eki Görüntüle 2769642
Bilmiyorum ama baya büyük oluyor buÇok tatlı olur bu da.. boyu ne kadar oluyor ki..
Bu çocuk niye nüdist Bi şey giysin buMerhaba kızlarr hepinizin ördükleri harikaa
Bu da benim, tavşan kuzu karışımı hayvanım
Şimdi de ceket örmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2769662
Aslında yorum yazdığımız yerde çıkan resim sembolüne tıklayınca yükleniyo kolayca. Neden olmadı ki? Uygulamadan mı griyosun?Foto yüklemeyi beceremedim en son ördüğüm bebişi koyacaktım
2 tane tarif attım özeline :)Çok tatlı olur bu da.. boyu ne kadar oluyor ki..
Evet uygulamadan giriyorum bidaha deneyimAslında yorum yazdığımız yerde çıkan resim sembolüne tıklayınca yükleniyo kolayca. Neden olmadı ki? Uygulamadan mı griyosun?
Bende örmek istiyorum ama becerebilir miyim hiç bilmiyorum. Şişle örgüyü falan biliyorm ama öyle mesela hiç yelektir kazaktır bişey örmedimCanım ben bunun aynısını ördüm ( :
Minnettarım2 tane tarif attım özeline :)
Ayy çok güzel ellerinize emeğinize sağlık yapayım bundan her renkten kaç tane almalıyım birde ölçü ne olmalı sizce 100*100 yapan var 90*90 sizinki ne kadar?
uygulamada olmuyor yukleme canımFoto yüklemeyi beceremedim en son ördüğüm bebişi koyacaktım
Yalnız bu benim ilk ve son şiş örüşümKapanışı yapıp gidiyorum
Eki Görüntüle 2755680