Yapacam ya koydum kafaya. Tel tokalarla ilmek ayırırım örmediğim parçayı da kullanmadığım şişe geçiriririm. 3 5 8 numara şişlerim var. 5le örer örmediğim parçayı 3e geçiririr beklerim.Ay boyle videolar benide fıtık ediyor ya cesit çeşit malzeme kullaniyorlar hangi birini bulup alalim onların
Ya ne güzel desen çok beğendim renklerde çok tatlıÖrgüyle ilgili bir çok kategori ve konu var forumda. Ben birbirimizden bir şeyler öğrenebileceğimiz bir konu olsun istedim diğer tüm topiklerde yaptığımız gibi.
Her türlü el emeği konuşulsun istiyorum.
Ben şu an ilgilendiğim şeyi paylaşarak başlayayım. Tığ ve yün ile örgü yapabiliyorum ben en basit modelleri tabi.
Eki Görüntüle 2755345
Bu bebek battaniyesine başladım. Hediye olacak.
İşte yeni başlayınca ne olursa olsun olmuyorNe olursa yeni başladım ya her şeyden örmek istiyorum
Tabi ki hemen atıyorum
Yazılı bir şey olunca onu yapabiliyorum az çok. Ha çok ustalık seviyesiyse yapamam tabiİşte yeni başlayınca ne olursa olsun olmuyorbendekiler ustalık seviyesinde çoğunluğu
Teşekkür ederim bitmiş de var burda bi yerlerdeYa ne güzel desen çok beğendim renklerde çok tatlı
Bu ayı ağzı sanırım bende şimdi yapıyorum bir tane ama benim tarif tam tutmadı devamı varsa bana da atabilir misiniz
Peki büyük bebek tarifi var mıdır acabaİşte yeni başlayınca ne olursa olsun olmuyorbendekiler ustalık seviyesinde çoğunluğu
Elinize sağlıkTeşekkür ederim bitmiş de var burda bi yerlerde
Ben de video izleyetek yapıyorum. Bu bataniye çok kolay. Kesinlikle en bilmeyen de yapabilir.Elinize sağlıkbenimde yapasım geldi ama zor geliyo yapabilir miyim becerir miyim bilmiyorum hiç
o yüzden örmek istediğini bana atarsan ben bakarım var mı diye. yoksa da bulurum galibaYazılı bir şey olunca onu yapabiliyorum az çok. Ha çok ustalık seviyesiyse yapamam tabi
Büyük bebek deyince milyon tane çıkarPeki büyük bebek tarifi var mıdır acaba
Bende bakıyım madem videolara kafa dağıtmak için güzel olur gibi duruyoBen de video izleyetek yapıyorum. Bu bataniye çok kolay. Kesinlikle en bilmeyen de yapabilir.
Tamam o zaman elimdeki bitince sizi buluyorumo yüzden örmek istediğini bana atarsan ben bakarım var mı diye. yoksa da bulurum galiba
Tarifi var mı youtube da falan bi de ona el atıyımBen de video izleyetek yapıyorum. Bu bataniye çok kolay. Kesinlikle en bilmeyen de yapabilir.
Bunun gibi kolları falan hareketli olanlardan, videosunu buldum ama yazılı tarif bulamadım siz yazınca belki vardır diye umutlandimBüyük bebek deyince milyon tane çıkarfotoğraf gönderin bakayım
Nazmişin bebekleri yazılı olmaz genelde ama benzeri var mı bakayımBunun gibi kolları falan hareketli olanlardan, videosunu buldum ama yazılı tarif bulamadım siz yazınca belki vardır diye umutlandim