Aynı durumdayız. Bi şeyler yapıyom ben de izleye izleye. Zevkli iş.E
Eline sağlık çok güzel olmuş bende oyalanmak için yeni başladım örgüye şuana kadar bi tane şapka bi tane boyunluk bitirdim boyunluğu selanik örgü yaptım çok güzel oluyomuş deseni bundan sonra da tığ işi denicem çok hoşuma gitti tığ işi üstler falan basit modellerle başlayıp geliştirmeyi düşünüyorum bende
Evet inanılmaz keyifli böyle bitirmeye yaklaştıkça hani kitabın son sayfaları sabırsızlanır ya insan öyle oluyorum hadi bitsin birleştiriyim bakıyım nasıl oldu nasıl durdu diye şimdiye kadar niye yapmamışım diyorumAynı durumdayız. Bi şeyler yapıyom ben de izleye izleye. Zevkli iş.
Yok bu değil o bence. Bunlar normal batik.
Benim de bu kadar ayolBenim örgü bilgim de youtube dan izleyip yapmaktan ibaret olunca
Demi yaaa bende aynı basit diye aratıyorum neler çıkıyor altındanGerizrkalılar için örgü diye bi yutup kanalı yok mu delirecem. Basit diye ekleyetek arıyorum yapmak istediğim şeyi bana bin tane terim sayıyo
Şişle hırka baktım yok diyo ilmek çıkarın vay efendim yaka düşmesi 2 sırada yapıldı cart curtDemi yaaa bende aynı basit diye aratıyorum neler çıkıyor altından
Ben bu üstteki hırkadan yapmak istiyorum ama hep bütün olarak var videolarda. Sen de mi bütün ördün?Cok guzel olmus yaptiklariniz bende kizima örüyorum inşallah kullanmak nasip olur ekleyim ☺ gri hirkamiz daha bitmedi süsleyeceğim inşallah Eki Görüntüle 2757408 Eki Görüntüle 2757410 Eki Görüntüle 2757411 Eki Görüntüle 2757412
Ahahahah bende amigurumi örüyorum kadife iple ayıcık. Bi kaçırdım bir yerini sayılmıyor da kadife kaç söktüm kaç ördüm
Ay gram da hırs yok durup düzeltetim komple sil baştan yapıyom delircemAhahahah bende amigurumi örüyorum kadife iple ayıcık. Bi kaçırdım bir yerini sayılmıyor da kadife kaç söktüm kaç ördüm
Evet spkanin tepesinden baslayip bütün ördümBen bu üstteki hırkadan yapmak istiyorum ama hep bütün olarak var videolarda. Sen de mi bütün ördün?
Elbiseminizin patiği de tamamlandı
ÜzdünEvet spkanin tepesinden baslayip bütün ördüm
Oooy çok güzel maşallah.Elbiseminizin patiği de tamamlandı Eki Görüntüle 2769209
Tesekkur ederim ama hırka cok kolay misinali şiş ile rahat yaparsinOooy çok güzel maşallah.
Kaç ip gitti peki?Tesekkur ederim ama hırka cok kolay misinali şiş ile rahat yaparsin
Nako elit baby 2 bucuk yumak gittiKaç ip gitti peki?