- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
Çok sağolasın canım.Nako elit baby 2 bucuk yumak gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolasın canım.Nako elit baby 2 bucuk yumak gitti
Çok tatlı olmuş. bi de benim yaptığım ponponları gör.Bu minikleri de ben yaptım
Teşekkür ederim Bunlarda çok hoş sayılmazÇok tatlı olmuş. bi de benim yaptığım ponponları gör.
Hemde cok guzel eline saglık kuzuEki Görüntüle 2768794
Güzel oldu bence.
Bu ne be Demet Akalın gibi yazmış. Benim beynimde bunu anlayacak kadar kıvrım yok. Düz insanım ben.Eki Görüntüle 2769396
Biri bana bunu anlatır mı anlamadım.
7 zincir çektim tığın yanındaki 2.zincire sık iğne yaptım. Sonra 4 zincire daha sık iğne yaptım. Son zincire de 3 tane sık iğne yaptım. Devamını anlamadım
Ayyy gül gül öldüm gerçekten Demet Akalın gibi valla etrafında döndüm durdum heralde olduBu ne be Demet Akalın gibi yazmış. Benim beynimde bunu anlayacak kadar kıvrım yok. Düz insanım ben.
Benim de gözler şaşı oşcak akşamdan beri video izliyom. O şişli hırkadan yapmak istiyom ama çok zor geliyo. Herkes başka bi şekilde anlatmış. Aaay deliricem.Ayyy gül gül öldüm gerçekten Demet Akalın gibi valla etrafında döndüm durdum heralde oldu
Birini seç onu yap yoksa kafa karışıyorBenim de gözler şaşı oşcak akşamdan beri video izliyom. O şişli hırkadan yapmak istiyom ama çok zor geliyo. Herkes başka bi şekilde anlatmış. Aaay deliricem.
Söke söke ip eskidi, koparttim attımsweetgirlcandy söktüm tığla ördüğümü de olmadı güzel.
Ahaha ben orerken ne yaptığımı bilsem ah ah, bilgi yok işteAy gram da hırs yok durup düzeltetim komple sil baştan yapıyom delircem
Canım ben bunun aynısını ördüm ( :Kızlar bunu örmek için nasıl şiş kullanmalıyım. Normalde Örgü örmeyi biliyorum ama hiç böyle bişey yapmadım baka baka yapa bilir miyim acaba
Ördüğünüz taraftan devam etmeyeceksiniz. Diğer taraftan oval olacak şekilde 4 zinciri sık iğne örüp en sondaki ne 2 tane sık iğne yapacaksınız diğer tarafta da 1 tane yapmiştiniz sonuncu da 3 tane olacak. Yani oval şeklin iki uçlarında 3er tane olması gerekiyor.Eki Görüntüle 2769396
Biri bana bunu anlatır mı anlamadım.
7 zincir çektim tığın yanındaki 2.zincire sık iğne yaptım. Sonra 4 zincire daha sık iğne yaptım. Son zincire de 3 tane sık iğne yaptım. Devamını anlamadım
Teşekkür ederim anlamadım ama biraz öyle tahmin ederek yapmaya çalışmıştım doğruymuş demekÖrdüğünüz taraftan devam etmeyeceksiniz. Diğer taraftan oval olacak şekilde 4 zinciri sık iğne örüp en sondaki ne 2 tane sık iğne yapacaksınız diğer tarafta da 1 tane yapmiştiniz sonuncu da 3 tane olacak. Yani oval şeklin iki uçlarında 3er tane olması gerekiyor.
sweetgirlcandy bugün tamam dedim. Açacam bi videoyu ne derse onu yapacam dedim. Ekstra şiş kullandı ilmek ayırıcı kullandı şişin uçlarına ilmek tutucu kullandı..... Ay bayılazaaam.
Bende ne var sadece şiş ve ip.
sweetgirlcandy bugün tamam dedim. Açacam bi videoyu ne derse onu yapacam dedim. Ekstra şiş kullandı ilmek ayırıcı kullandı şişin uçlarına ilmek tutucu kullandı..... Ay bayılazaaam.
Bende ne var sadece şiş ve ip.
İstediğiniz örneği gönderin bakayım bende var mı?Kızlar aranızda amigurumi yapanlardan yazılı örnek olan var mı? Varsa yardımlarınızı bekliyorum Videolardan yapması zor geliyor bana
Bu ayı ağzı sanırım bende şimdi yapıyorum bir tane ama benim tarif tam tutmadı devamı varsa bana da atabilir misinizTeşekkür ederim anlamadım ama biraz öyle tahmin ederek yapmaya çalışmıştım doğruymuş demek
Ne olursa yeni başladım ya her şeyden örmek istiyorumİstediğiniz örneği gönderin bakayım bende var mı?
Tabi ki hemen atıyorumBu ayı ağzı sanırım bende şimdi yapıyorum bir tane ama benim tarif tam tutmadı devamı varsa bana da atabilir misiniz