- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Rengi hosuma gitti aldim kendine bir seyler orersin dediEşin yumak mı almış ne kocalar var Allahım bu hırka bu sezon çok moda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rengi hosuma gitti aldim kendine bir seyler orersin dediEşin yumak mı almış ne kocalar var Allahım bu hırka bu sezon çok moda
Resimdeki rengin aynisiNe renk yapacaksın?
Evet can dısarıya yapıyorum. evıme katkı. saglıyor şükürler olsunDışarı mı yapıyorsun canım
Pamuksu kizimada suveter orecegim ip artarsa hshshs cok yakisir bu renk
Neler örüyorsunuz mor mor
Aaa bundan bende var yani çeyizime yapmış biri.kurdale nakısı boyle yapılıyor önce cızım sonra nakış ve cıceklerı yapılıyor
Çok güzelmiş ellerine sağlık çok beğendim yaakurdale nakısı boyle yapılıyor önce cızım sonra nakış ve cıceklerı yapılıyor
cok guzrlmiş ekran resmi alabılırmıyım izninleAaa bundan bende var yani çeyizime yapmış biri.Eki Görüntüle 2767785
Eki Görüntüle 2767786
Eki Görüntüle 2767787
Ben çok seviyorum bunları belki sana da fikir olur.
Tesekur ederim ca bunlar örnekler tabi.Çok güzelmiş ellerine sağlık çok beğendim yaa
Elbette alabilirsin. Ben yapmadım zaten telif bende değilcok guzrlmiş ekran resmi alabılırmıyım izninle
Maşallah ya çok güzel hem eve katkı süperEvet can dısarıya yapıyorum. evıme katkı. saglıyor şükürler olsun
Tesekur ederim canımElbette alabilirsin. Ben yapmadım zaten telif bende değil
Ooo ne güzel ellerinize sağlıkHemsirecik hırka örecekmiş.
Kesinlikle bos durmaktan ıyıdır. oglumu uyutunca bos vakıtlerı buraya ve kıtap okumaya verıyorum.Maşallah ya çok güzel hem eve katkı süper
Teşekkür ederiz kukrimimOoo ne güzel ellerinize sağlık
Aa çok şeker.buda bitmek üzere