- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Bu yamulmamis baska bir seye dönüşmüşPeki örerken benim gibi şiş yamultan var mıdır aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yamulmamis baska bir seye dönüşmüşPeki örerken benim gibi şiş yamultan var mıdır aceba
Kış ya yün moda
Bu yamulmamis baska bir seye dönüşmüş
Heeeeer şey oluurilla örgu mu olmak zorundamı.
ben lıf. kanevıce havlu. kurdale. igne oyası seccade. kazak orgu bebek oyle seyler yapıyorum
Kurdele nasıl bişey acaba merak ettim resim var mı?illa örgu mu olmak zorundamı.
ben lıf. kanevıce havlu. kurdale. igne oyası seccade. kazak orgu bebek oyle seyler yapıyorum
Aleykümselamselamın Aleykum hayırlı aksamlar kızlar
Ayrıca konu benimse yedi göbek öteden kuzenin dedikodusunu bile yapabilirsin.illa örgu mu olmak zorundamı.
tamam o zaman suan zaten lıf elımdeHeeeeer şey oluur
can kurdale nakişi . dur göndereyim. cuma günü elımdekı işleri teslim ettim ama orneklerı yollarımKurdele nasıl bişey acaba merak ettim resim var mı?
Kendine ör bana da örBenim beyde bana yumak alip gelmis kendime budan orecegim Eki Görüntüle 2767780
Eşin yumak mı almış ne kocalar var Allahım bu hırka bu sezon çok modaBenim beyde bana yumak alip gelmis kendime budan orecegim Eki Görüntüle 2767780
Oreyim kanks beğendiysenKendine ör bana da ör
Dışarı mı yapıyorsun canımcan kurdale nakişi . dur göndereyim. cuma günü elımdekı işleri teslim ettim ama orneklerı yollarım
Ne renk yapacaksın?Oreyim kanks beğendiysen