- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
Ben de 23le başladım. Şiş de 3 ya elim çok bol ya fotodan böyle gözüktü bana.22 ilmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 23le başladım. Şiş de 3 ya elim çok bol ya fotodan böyle gözüktü bana.22 ilmek
Ben 3.5 şiş kullandım. Fotodan kaynaklı olabilir. Bende bitirdikten sonra böyle küçük ayak mı olur küçük ördüm galiba dedimBen de 23le başladım. Şiş de 3 ya elim çok bol ya fotodan böyle gözüktü bana.
Tığ ile yaptın değil mi canım7 ip canım içine 6 az ayırdım kenarlara içindekilerden bir de gri aldım ayriyetten kenarlara kalın düz renk geçeyim diye. Eki Görüntüle 2767531
Bu kadar arttı.
Evet canım tığ buTığ ile yaptın değil mi canım
Aslında yüzlerce örgü videosu var. Belki toparlanabilir. Modeli bulursun belki?Kızlar ya
Anamın da kafasi bebim gibi dalgın galiba,
Modelin sayılarını bana doğru yazdirmamis. Ördükçe ortada 1 delik fazla çıktı. Ben de örgüyü biraktim mecburen.
Yüz yüze gorusursek duzelttiririm.
Sökmeye korkarim. Cok beceriksizim de.Aslında yüzlerce örgü videosu var. Belki toparlanabilir. Modeli bulursun belki?
Aa tek hamlede sökülür hepsi ne olacak. problemli yerin fotosunu yüklesene belki önerisi olan vardır.Sökmeye korkarim. Cok beceriksizim de.
Orguden boyunluk sapka takim otsen daha iyi olur ,kazak ormek icin deneyim gerekir ben zamaninda esim istedigi halde cesaret edememistimEki Görüntüle 2757697 Eki Görüntüle 2757698 Eki Görüntüle 2757699 Eki Görüntüle 2757700 kızlar işte bu attığım modellere benzer olabilir. Yani 23 yaşında genç işi bir model olsun istiyorum.. Yüksek Boyunlu olsun istemiyorum. Yani yukarıdaki attığım modeller örnek.. Bunlar gibi bildiğiniz model varsa bana tarif edebilirmisiniz. Mesela yukarıdaki modeller nasıl örülüyor bilmiyorum ben bakarak anlayamıyorum örgüyü. Yardım ederseniz çok sevinirim çok heveslendim örmeye..
Gitti o üye buralardan. Bizi sevmedi.Orguden boyunluk sapka takim otsen daha iyi olur ,kazak ormek icin deneyim gerekir ben zamaninda esim istedigi halde cesaret edememistim
Bence kazak ormekten vazgecmistir :)Gitti o üye buralardan. Bizi sevmedi.
Olabilir öremem dedi ve gitti belki de.Bence kazak ormekten vazgecmistir :)
Çok tatlılaarBen de bikaç tane becerebildiklerimden atayım fikir olur diye
Ay düzeltip duruyom böyle olacak benim dePeki örerken benim gibi şiş yamultan var mıdır aceba
Kış ya yün modaIğne oyası yapan yok mu