- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
seker lıf olsun adıAa çok şeker.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seker lıf olsun adıAa çok şeker.
Olsun tabiiseker lıf olsun adı
Ben de sevmezdim bağımlı oldum. Dönemsel bi şey benceBen pek sevmem bu isleri amaaa kolay gelsın demeye geldım kızlaaar
Valla bence degıl 34 bucuk yasındayım hayatımda hıc oyle bır donemim olmadıBen de sevmezdim bağımlı oldum. Dönemsel bi şey bence
İnşallah olur da beni hatırlarsın.Valla bence degıl 34 bucuk yasındayım hayatımda hıc oyle bır donemim olmadı
Hahah ınsallah burdan yazarım sanaİnşallah olur da beni hatırlarsın.
Ay geçen gün bir arkadaş paylaşmıştı durumlarda ipine göre şiş al örmesi kolay bende video izleyerek örüyorumKızlar bunu örmek için nasıl şiş kullanmalıyım. Normalde Örgü örmeyi biliyorum ama hiç böyle bişey yapmadım baka baka yapa bilir miyim acaba
Elin alışırsa rahat olur ama bunun misinası uzun olanlar var onlara uyuz oluyorum elime dolanıp duruyorBu şişin kullanı mı daha mı kolay olur acaba
Anladım canım kalın bişey olsun istemiyorum böyle ince zarif dursun istiyorum tabi ipe bağlı umarım anlayıp alabilirimAy geçen gün bir arkadaş paylaşmıştı durumlarda ipine göre şiş al örmesi kolay bende video izleyerek örüyorum
1 tane alayım o zman denemek içinElin alışırsa rahat olur ama bunun misinası uzun olanlar var onlara uyuz oluyorum elime dolanıp duruyor
Ben bunu kullanıyorum hep orgulerde rahat bence kullanimiBu şişin kullanı mı daha mı kolay olur acaba
Teşekkür ederim bunlarda da numara olur değil mi kalınlık incelikBen bunu kullanıyorum hep orgulerde rahat bence kullanimi
Evet evet numarali bunlar attığın tulum icin 3.5 alabilirsin elin cok sıkı degilseTeşekkür ederim bunlarda da numara olur değil mi kalınlık incelik
Tamam teşekkür ederimEvet evet numarali bunlar attığın tulum icin 3.5 alabilirsin elin cok sıkı degilse
2ilmek duz 2 ilmek ters ormuyormusun canimKızlar lastik örüyorum 2duz 2ters mesela duzle baslarsam ikinci sirada tersle baslıyorum fakat 3.sira nasil başlarım iki gündür sokup sokup yapmaktan 3.sira nasil baslanir bilen varmı
2+2 cift lastik