Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No totomuzu kaldıramıyoz ki bırak örgüyüSelam
Kimse örmüyor mu ya bu topikten bildirim gelmez oldu![]()
Amanın çok az kalmış sütlü çikilatanın gelmesineNo totomuzu kaldıramıyoz ki bırak örgüyü![]()
Evet sırayla doğurcaz yakında bellki önümüzdeki ay bu zmnlar kucağımızda bile olabilirAmanın çok az kalmış sütlü çikilatanın gelmesine![]()
Benim kolum ağrıyor canım:)Selam
Ya da vazgeçtim senin bir de oğlun vardı değil mi? O sütlü çikilata olsun bebiş de beyaz çikolataEvet sırayla doğurcaz yakında bellki önümüzdeki ay bu zmnlar kucağımızda bile olabilir![]()
Aaa geçmiş olsunBenim kolum ağrıyor canım:)
Ev işlerini bile asgari düzeyde anca yapabiliyorum:)
Teşekkür ederimAaa geçmiş olsun![]()
Sütlü çikolatama olsa olsa acı biber olur(koca danam ) abidenYa da vazgeçtim senin bir de oğlun vardı değil mi? O sütlü çikilata olsun bebiş de beyaz çikolataay bebekler çok tatlı ve güzel varlıklar
ama çok ağladıklarında kendilerinden pek hoşlanmayabiliyorum
![]()
Tamam o zaman abi acı biberli bitter çikilata, bebiş de ruby çikolatası pembe pembeSütlü çikolatama olsa olsa acı biber olur(koca danam ) abidenbuna da bişey uydurcaz artıkın
Evet ağlamasın hep uyusun diye dua ediyorum![]()
G.tüm ağrıyoSelam
Çok yalın oldu gerçektenG.tüm ağrıyo![]()
Ben şeffaf bi adamım neysem oyum... neyseÇok yalın oldu gerçekten![]()
Şeffaf bir adam mıBen şeffaf bi adamım neysem oyum... neyse![]()
Bebişten mi oluyorG.tüm ağrıyo![]()
Evet canım. Son haftalarda kalça ağrısı olurmuş. Bende ekstradan kuyruk sokumu da ağrıyo. Göbek önden çok çektirdiği için omurga iyice yamuldu tabi.Bebişten mi oluyor![]()
Ali ağaoğlunun bi videosu var daŞeffaf bir adam mıne kaçırdım ben yine
![]()
3500 lira verdiğim battaniyeyi kıyıp da üstüme örtemem ben. Buyursun gelsin o beni üstüne örtsün. Ne haddime benim.