• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

• Konu Sahibi Konu Sahibi merve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Homer Simpson Homer Simpson sen beğenirsin diye düşündüm

Homer Simpson Homer Simpson sen beğenirsin diye düşündüm
Aaa çok güzel 🤩 ama o turuncu sarı ve pembe kısımlar var ya onları da biraz daha soğuk renklerle değiştirsek mükemmel olur 💥

Hiç bişi bu ara evin bakım onarım işleri var 🤣rahata erdiğim zaman inşallah 🙈 bu arada A101’e perşembe ipler geliyormuş
Sen 👀
Off ya evet dakikalarca afişe baktım ağzımın suyu aktı biliyor musun🥺 ama annem izin vermiyor bu yıl ders çalışıyorsun gerek yok evdekiler yeter diyor 😩🥺

Off ya evet dakikalarca afişe baktım ağzımın suyu aktı biliyor musun🥺 ama annem izin vermiyor bu yıl ders çalışıyorsun gerek yok evdekiler yeter diyor 😩🥺
Anne sözü dinlemek lazım 😬 evdekiler bitsin yine gelir alırsın
Derslere öncelik lazım 🙈

Anne sözü dinlemek lazım 😬 evdekiler bitsin yine gelir alırsın
Derslere öncelik lazım 🙈
Aslında Aralıkta doğum günü ona mı bir şey örsem alıp diye düşünüyorum ama sürpriz olsun diye sadece o evde yokken örebilirim, 5.5 saatlik bir süre. O sürede ders mi çalışayım, günlük rutin işlerimi mi yapayım örgü mü öreyim 🤷🏻‍♀️

Aslında Aralıkta doğum günü ona mı bir şey örsem alıp diye düşünüyorum ama sürpriz olsun diye sadece o evde yokken örebilirim, 5.5 saatlik bir süre. O sürede ders mi çalışayım, günlük rutin işlerimi mi yapayım örgü mü öreyim 🤷🏻‍♀️
Yani iyi olur 👌🏻 o paylaşımı sen ayarlıcan iki aynı anda yapılan bi işde değil diyim birlikte yap 🙈

Homer Simpson Homer Simpson bak yine senlik

Homer Simpson Homer Simpson bak yine senlik
Bunu çok beğenmedim ya biraz basit duruyor sanki😬 bu aralar şunu çok beğeniyorum
IMG_20211018_200536.webp

Hele bakın burda ne var 🤣

Eklentiler

• A08F93D1-653D-436E-A312-5FFA12CE27D8.webp
    A08F93D1-653D-436E-A312-5FFA12CE27D8.webp
    68 KB · Görüntüleme: 48
Back
X