Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

• Konu Sahibi Konu Sahibi merve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Homer Simpson sen beğenirsin diye düşündüm

Aaa çok güzel ama o turuncu sarı ve pembe kısımlar var ya onları da biraz daha soğuk renklerle değiştirsek mükemmel olur

Hiç bişi bu ara evin bakım onarım işleri var rahata erdiğim zaman inşallah bu arada A101’e perşembe ipler geliyormuş
Sen
Off ya evet dakikalarca afişe baktım ağzımın suyu aktı biliyor musun ama annem izin vermiyor bu yıl ders çalışıyorsun gerek yok evdekiler yeter diyor

Off ya evet dakikalarca afişe baktım ağzımın suyu aktı biliyor musun ama annem izin vermiyor bu yıl ders çalışıyorsun gerek yok evdekiler yeter diyor
Anne sözü dinlemek lazım evdekiler bitsin yine gelir alırsın
Derslere öncelik lazım

Anne sözü dinlemek lazım evdekiler bitsin yine gelir alırsın
Derslere öncelik lazım
Aslında Aralıkta doğum günü ona mı bir şey örsem alıp diye düşünüyorum ama sürpriz olsun diye sadece o evde yokken örebilirim, 5.5 saatlik bir süre. O sürede ders mi çalışayım, günlük rutin işlerimi mi yapayım örgü mü öreyim

Yani iyi olur o paylaşımı sen ayarlıcan iki aynı anda yapılan bi işde değil diyim birlikte yap

Homer Simpson bak yine senlik

Bunu çok beğenmedim ya biraz basit duruyor sanki bu aralar şunu çok beğeniyorum

Hele bakın burda ne var

Eklentiler

• A08F93D1-653D-436E-A312-5FFA12CE27D8.webp
    68 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…