- 11 Kasım 2024
- 8
- -6
- 32
- Konu Sahibi stille kvinde
Benim görümcem ile gözle görülür sorun yok ama evlendiğimizden beri bir kıskançlık aldı başını gidiyor. Hadi bu durumu önemsemiyorum artık ama çocuklar söz konusu olduğunda artık içim daralıyor. Bir insan nasıl bu kadar iki yüzlü olabilir bilmiyorum. Yüzüme karşı çocukları çok seviyorum arkamdan benim sanki hiç dinlenme hakkım yok çocukları bana bıraktı şimdi gelmez de çocuklar çok şımarık falan filan. Bu kadarı artık çok fazla ruhum daralıyor. İnanabiliyor musunuz ya bir yılda çocukları 5 kez annesiyle birlikte baktı ondan da evi rahat temizliyim hemde çocuklar babaneleri ve halalarını özledi diye yolluyorum. Duyduklarım ise tabi o çok çalıyor şimdi geçte gelir bizim dinlenme hakkımız yok. Hep biz mi bakıcaz bunlar ok şımardı anneleri keyif yapıyor biz çocuk bakıyoruz. Kırk yılın başında çocukları almışsınız birde özledik diye laf yapıyorsunuz sonra da arkamdan dedikodu. Allahı ne olur beni böyle bir görümceye çevirme. Gözümde yaş kalmadı sayelerinde bende başkasının gözünü yaşartmayayım.