- Konu Sahibi tatlisarisin
-
Ben
Ben hıc memnun kalmadım kımseyede onermıyorum cıldım suan kotu yanaklarım dahada ındı cene kontörü yok ve bazı yerler defırme oldu siz sız olun yazık edersınız
ben de bir ay oldu yaptıralı ama ben fazla iğne yaptırmadım denemek için cildimin önce canlandığını görmek icin ben sarışınım cildim de cok acık ama morarma falan olmadı işlem sonrası buz tutuldu yapıldığı gün sadece cildim de iğnelerin yapıldığı yerler acıyordu ve değince elektrik çarpmış gibi oluyordu işlem sonrası normal olarak şişlikten cilt gerildi ama etkisi üç ayda ortaya çıkacak geçen kontrole gittim dr um cilt kalkmaya başlamış dedi..
Ben bur hafta yuzume dokunmadim acisi danSu anda goruntusunden memnunmusunuz peki?Bir de siz kac yasindasiniz problem degilse acababen de bir ay oldu yaptıralı ama ben fazla iğne yaptırmadım denemek için cildimin önce canlandığını görmek icin ben sarışınım cildim de cok acık ama morarma falan olmadı işlem sonrası buz tutuldu yapıldığı gün sadece cildim de iğnelerin yapıldığı yerler acıyordu ve değince elektrik çarpmış gibi oluyordu işlem sonrası normal olarak şişlikten cilt gerildi ama etkisi üç ayda ortaya çıkacak geçen kontrole gittim dr um cilt kalkmaya başlamış dedi..
görüntü iğneler yapıldığı gün şişti şuan ben bişe fark etmedim yaşım 35 cildim zaten güzelde daha canlı dursun kırışık oluşmasın diye yaptırdım ama dediğim gibi benim ki sıkı bir örümcek ağı değilde hafif yapıldı.Ben bur hafta yuzume dokunmadim acisi danSu anda goruntusunden memnunmusunuz peki?Bir de siz kac yasindasiniz problem degilse acaba
çok komik yaşım 355 olmuş :)) klavye mağduru oldum :))Kızlar Selam, birkaç haftadır sürekli yüz germe tekniklerini araştırıyorum. Dün Clinimed e gittim. İlgili , temiz titiz çalışan bir yer. 355 yaşındayım. örümcek ağını önermediler. Been V shape istiyordum. Dr Fokus Ultrason önerdi sonra belki 1 yada 2 seans V shape hediye edecek. ama bi sürü şey de önerdi yok kaş arası botoks, elmacık kemiği dolgu, dudak yanı falan filan. acayip bir fiyat çıkıyor.( Fokus ultrason 1200 eur ) dolgu 600 eur . Bütçesi olan gitsin derim. İçime sindi ama çok pahalı. ki ben yaşımı hiç göstermiyorum. yüzüm yağlı diye sıkıntım var hafif bir elastikiyet kaybım var. gıdı falan yok . Sonra daha önce silikon için gittiğim İpeg e gitmeye karar verdim cumaya ordan randevu aldım. Thermage yapıyorlar o daha iyiymiş.İpeg te botox yaptıran arkadaşlarım var çokta memnunlar. İpli mipli mevzulardan çekindim çok insan şikayetçi.
Kızlar Selam, birkaç haftadır sürekli yüz germe tekniklerini araştırıyorum. Dün Clinimed e gittim. İlgili , temiz titiz çalışan bir yer. 355 yaşındayım. örümcek ağını önermediler. Been V shape istiyordum. Dr Fokus Ultrason önerdi sonra belki 1 yada 2 seans V shape hediye edecek. ama bi sürü şey de önerdi yok kaş arası botoks, elmacık kemiği dolgu, dudak yanı falan filan. acayip bir fiyat çıkıyor.( Fokus ultrason 1200 eur ) dolgu 600 eur . Bütçesi olan gitsin derim. İçime sindi ama çok pahalı. ki ben yaşımı hiç göstermiyorum. yüzüm yağlı diye sıkıntım var hafif bir elastikiyet kaybım var. gıdı falan yok . Sonra daha önce silikon için gittiğim İpeg e gitmeye karar verdim cumaya ordan randevu aldım. Thermage yapıyorlar o daha iyiymiş.İpeg te botox yaptıran arkadaşlarım var çokta memnunlar. İpli mipli mevzulardan çekindim çok insan şikayetçi.
merhaba arkadaslar biraz yeni sayilirim kendim londurada yasiyorum,dr nihat dikle orumcek agi ve yuz askisi genclik asisi dolgu botoks aml olacagim insallah 19ekimde ist la gelicem 23ekimdede aml olacagim nihat beye yaptiran varmi? forumda bazi bigiler beni birazda olsa tetirgin yapti, Lutfen bana yardimci olursaniz sevinirimtesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?