örümcek ağı estetiği

Merhaba, bende iple yüz gerdirme işlemi yaptırmak istiyorum ama doktorlara güvenim kalmadığı için kararsızım. Ekim 2014 te sadece burun üzeri göz altı ve burun kenarına 1 yıllık dolgu yaptırdım. Aynı zamanda göz çevreme botox yaptırdım. (Dr. Burak Başarır) 2100 dedi 1950 lira ödedim. Şubat 2015 te dolgularım azaldı hatta göz altında kalmadı, botox toplasan 1 ay düzgün kullandım. Mimik hareketlerini kaybetmemek için az az yaptığını söyledi. Pek itiraz edemedim. Geçen gün dolgularımın eridiğini söyledim baktı ve haklı olduğumu ilave yapması gerektiğini söyledi. Botoxla beraber 2500lira istedi.... Ben dolgunun ücretsiz olması gerektiğini söyleyince tavrını görücektiniz. Bana ısrarla 1 yıllık yapmak istedi 1 yıl boyunca rahat edeyim diye 5 ay sonra etkisi geçincede tekrar ücretli yapmaya kalktı. Bir daha asla ona gitmem gidecek olanlarıda araştırmaya davet ediyorum. Botoxta dediğim gibi ilk 2 seans gittim 1 ay sonra etkisi geçti tekrar gittim yine yaptı az az yaptığını söyledi sonrada sanki bunları bana exstra yapmış gibi dile getirdi. Onun seviyesine inmemek için haklılığımı saygıyla ifade ettim ve çıktım..
Yani, bundan sonrası için yazılı belge karşılığı işlem yaptırmaya karar verdim. Sizlere de her işlem için tavsiye ederim. Ayrıca daha kalıcı olması adına iple germe vb. şeyleri araştırıyorum. Sizlerde detaylı şekliyle deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler,

yok cnm suan erhan eryılmazın uygulamalarına bakıyorum cok basarılı serhat tuncerden vazgectım bırde aklımda onur erol var bakalım

örümcek ağı tekniğini ben de araştırıyorum, kadınlar kulubünü uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum. yorumları okurken Serhat Tuncer ismini gördüm ve hiçbir yerde yazmamıştım ama bir anımı paylaşmak isterim kendisiyle ilgili. yaklaşık 13 sene önce kendisini Seda Sayan'ın programında görmüştüm. Çok güler yüzlü ve yapıcı konuşmalar yapmıştı o programda. Ailevi maddi durumum iyi olmadığı için sağlığım için önemli bir burun ameliyatı konusunda uygun bir ücret sunabilir umuduyla kendisine durumumu anlatan bir mail yazmıştım. Yine yapıcı bir şekilde mailime dönüş yapıp randevu almamı istedi. Ben de sevinçle randevu alıp randevu günü tam vaktinde gittim. beni 2 saat bekletti, odasında benim dışımda sonra gelen herkesle görüşmüştü. sonra artık gün bitimine doğru benle görüştü ve aşağılayıcı bir edayla öyle bir konuşmuştu ki, çıkarken ağladım resmen. madem yardım etmeyeceksin ego tatmini için mi genç bir kızı umutlandırır bir insan diye düşünmüşümdür.
zaten bir daha da gitmedim. şimdi doktorla ilgili kötü reklam yapmak için yazılmıştır bu yazı diyenler çıkar sanırım ama umarım inanırsınız da Serhat Tuncer ticarethanesi' ne gitmezsiniz.
Sevgiler.

arkadaşlar bende aylardır yüz gerdirme ve dolgu yaptırsam diye düşünüyordum. İzmirdeyim.Burada bildiğiniz bir yer varmı

Örümcek ağı ıcın 2 /3 ay sonra sonucları gorebılırsınız hemen gergın olmuyor
merhabaa, benimle öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşırmısın, ve eğer varsa ödem şişlik halleri de varsa paylaşırsan benim için çok faydalı olur. Ben de düşünüyorum ama emin değilim, etkisi geçince neler oluyor vs bilemiyorum

10 dk değil. 30-45 dk arası sürüyor. Sonuçlar 2 nci haftadan itibaren belirginleşiyor.Resmen cildimin rengi açıldı.Memnunum
merhaba ipeksude, yazdığın tarihten itiaren oldukça zaman geçmiş oyüzden suanda da memnun musun. Benimle fotoğraflarını paylaşma şansın olur mu? bir de iyileşme sürecinden bahseder misin?

EVET BEN YAPTIRDIM ÇOK MEMNUN KALDIM.
merhaba, uygulama aşamalarından, dikkat etmemiz gereken noktalardan, fiyat aralığından iyileşme sürecinden vs detaylı paylaşımda bulunabilir misn?

yaptıran kişi sayısı oldukça az yüzden önemli olacak paylaşımınız, teşekkürler

selam demet, biraz süreçten işlemden, iyileşme sürecinden vs bahseder miisn? ödem morarma durumları oldu mu?

çok merak ediyorum, bahsettiğiniz gerilme ve şişme ne ölçüdei doğal bir görüntü mü yoksa çok mu belirgin? öncesi sonrası fotolarınızı paylaşmanız mumkun mu ?

bir de atıniğne ve ip tedavisi için mi 2000 tl ödedin

Ben
Ben hıc memnun kalmadım kımseyede onermıyorum cıldım suan kotu yanaklarım dahada ındı cene kontörü yok ve bazı yerler defırme oldu siz sız olun yazık edersınız

Vallahı şaşırdım suan dedıklerıne Serhat beyı neden daha belırgın yazdın ?? Benım okadar çok arkadasım gıttıkı ve ıslem yaptırdı herkez memnun ve sıkayet yok ve en az sürüyor geçme surelerı bütün ünlüler onun kapısında para alsın dıye ıslem yapmaz asla gerek yok der ayse Estetık asıstanı gayet ılgılıler bende en az yarım saat beklemısımdır ben yapılan ısleme bakarım paranızı alıp sızı yallayıp bağlasaydı ıyımıydı herkez her doktorla ıyı olucak dıye kayde yok

merhaba ben cok uzuldum bu yasadıklarınıza

kıme yaptırdınız? paranın gerı kalan kısmı ıcın hakem heyetı ya da mahkemeye basvurdunuz mu?

su an cılttekı durum nedır? selamlar

kıme yaptırdınız acaba? su an durum nasıl?

goz altı sarkması ıcın bu ıpler nereye enjekte edılıyor? bır de benım ust goz kapagı hanı kasın altı var ya oraları sıstı yaslılıktan bombe oldu onlar da gıder mı kı?

Merhaba yeni üye oldum örümcek ağı ameliyatı olmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz uygulamasını gördüğünüz bir Dr var mı ???

Merhaba yeni üye oldum örümcek ağı ameliyatı olmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz uygulamasını gördüğünüz bir Dr var mı ???
Örümcek agi sakin yaptirnayin.hem cok sikintili bir islem hen de hicbir ise yaramiyor.ipler dusuyor cildiniz eskisinden daha sarkik hale geliyor.ondan sonra o cildi sadece klasik yuz germe ile kaldirabilirsiniz.o sebeple iple yapilan seylerden uzak duruyorum ve herkese de soyluyorum

evet nasıl dusuyor ben de bu ıslemı yaptırmaya nıyetlıydım
ama yorumları gorunce..

nu skın dıye bısey vardı yıllar evvel ondan mı alsak?

merhaba, size kullanılan ipler pdo muydu acaba? doktorunuza sorar mısınız?

mesela aynı hafta sokaga cıkmak mumkun degıl mı ?

beyaz tenlılerde ız vs kalır mı acıkcası lazerle uygulanan ısıyı uygulatmayı dusunmuyorum
tek ıp kızarıklık morluk sıslık yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…