örümcek ağı estetiği

10 dk değil. 30-45 dk arası sürüyor. Sonuçlar 2 nci haftadan itibaren belirginleşiyor.Resmen cildimin rengi açıldı.Memnunum
merhaba. cilt rengi örümcek ağı ile mi açıldı. Yoksa altın iğneden mi. İkisi için ne kadar ödediniz.

Ben yeni göz altıma ışık dolgusu, şakaklara dolgu, kaşlara göz kenarına botox yaptırdım. Şimdi V Shape yaptırıyorum. Ultheradan yanaklarımda ciddi sarkma olmuştu. Onu toparlıyoruz.
Göz altı ışık dolgusundan memnun değilim. Yapıldığı gün çok iyiydi. Ertesi gün ödem yaptı. Hala ödemli.15 gün oldu geçmiyor ödem. Ödem nedeni ile daha da torbalandı. Açıkça tavsiye etmem

ben örümcek ağı ile iple asmanın farkını anlayamadım bilen var mı kızlar

Canim kime yaptirmistin paylasirmisin lütfen.

Ya böyle işlemleri hastanede yaptırmak daha iyi sanırım bu klinikler ticarethane gibi çalışıyor

Merhaba bende örümcek ağı estetiği yaptırmak istiyorum nasıl memnunmusunuz

Örümcek ağı yöntemi için TV'de medyada gördüğünüz gıbı degıl ılk 6 gün yüzde morlukları ve ödem oluşuyor yanı Dr Bülent cıhantimurun vıdeoları 2 /3 ay sonrasının vıdeoları

3 sene cıldi gergin tutuyor. sonrasında yenılemek gerekoyor bu ıple asla metodu degıl cılt kalıtaesı arttırma

merhaba bende yaptırmak istiyorum ancak istanbul benmi için çok zor olacak. Antalyada yaptırmayı düşünüyorum. fiyat olarak ne kadar tuttu ve kaç iplik kullanıldı bilgi alabilirmiyim. birde üzerinden 1 yıl geçmiş şuan nasılsınız? etkisi hala devam ediyormu yada bir sorununuz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…