• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örümcek ağı estetiği

Merhaba,başlangıçta o kadar memnunken birdenbire nasıl kötüye gitti cildiniz,ben yeni yaptirdim uc gun oluyor,morarma ve agrilar var,ama yuzum toparlandi gibi gozukuyor,siz de basta olumlu yazmistiniz,sonra ne oldu anlatabilirmisiniz

Merhaba,başlangıçta o kadar memnunken birdenbire nasıl kötüye gitti cildiniz,ben yeni yaptirdim uc gun oluyor,morarma ve agrilar var,ama yuzum toparlandi gibi gozukuyor,siz de basta olumlu yazmistiniz,sonra ne oldu anlatabilirmisiniz

ben de bir ay oldu yaptıralı ama ben fazla iğne yaptırmadım denemek için cildimin önce canlandığını görmek icin ben sarışınım cildim de cok acık ama morarma falan olmadı işlem sonrası buz tutuldu yapıldığı gün sadece cildim de iğnelerin yapıldığı yerler acıyordu ve değince elektrik çarpmış gibi oluyordu işlem sonrası normal olarak şişlikten cilt gerildi ama etkisi üç ayda ortaya çıkacak geçen kontrole gittim dr um cilt kalkmaya başlamış dedi..

ben de bir ay oldu yaptıralı ama ben fazla iğne yaptırmadım denemek için cildimin önce canlandığını görmek icin ben sarışınım cildim de cok acık ama morarma falan olmadı işlem sonrası buz tutuldu yapıldığı gün sadece cildim de iğnelerin yapıldığı yerler acıyordu ve değince elektrik çarpmış gibi oluyordu işlem sonrası normal olarak şişlikten cilt gerildi ama etkisi üç ayda ortaya çıkacak geçen kontrole gittim dr um cilt kalkmaya başlamış dedi..

Ben bur hafta yuzume dokunmadim acisi danSu anda goruntusunden memnunmusunuz peki?Bir de siz kac yasindasiniz problem degilse acaba

Ben bur hafta yuzume dokunmadim acisi danSu anda goruntusunden memnunmusunuz peki?Bir de siz kac yasindasiniz problem degilse acaba
görüntü iğneler yapıldığı gün şişti şuan ben bişe fark etmedim yaşım 35 cildim zaten güzelde daha canlı dursun kırışık oluşmasın diye yaptırdım ama dediğim gibi benim ki sıkı bir örümcek ağı değilde hafif yapıldı.

bi arkadasım yaptırdı memnun ve gözle görülür ciddi fark var..bende yaptıracagım aynı yerde...yasadıgınız bi sıkıntı var mıydı ??

hayır herhangi bit sıkıntı yaşamadım cildim çok açık olduğu halde morarma olmadı sadece kızarıklık oldu.ama mutlaka uzun süre buz tut..

Kızlar Selam, birkaç haftadır sürekli yüz germe tekniklerini araştırıyorum. Dün Clinimed e gittim. İlgili , temiz titiz çalışan bir yer. 355 yaşındayım. örümcek ağını önermediler. Been V shape istiyordum. Dr Fokus Ultrason önerdi sonra belki 1 yada 2 seans V shape hediye edecek. ama bi sürü şey de önerdi yok kaş arası botoks, elmacık kemiği dolgu, dudak yanı falan filan. acayip bir fiyat çıkıyor.( Fokus ultrason 1200 eur ) dolgu 600 eur . Bütçesi olan gitsin derim. İçime sindi ama çok pahalı. ki ben yaşımı hiç göstermiyorum. yüzüm yağlı diye sıkıntım var hafif bir elastikiyet kaybım var. gıdı falan yok . Sonra daha önce silikon için gittiğim İpeg e gitmeye karar verdim cumaya ordan randevu aldım. Thermage yapıyorlar o daha iyiymiş.İpeg te botox yaptıran arkadaşlarım var çokta memnunlar. İpli mipli mevzulardan çekindim çok insan şikayetçi.

Kızlar Selam, birkaç haftadır sürekli yüz germe tekniklerini araştırıyorum. Dün Clinimed e gittim. İlgili , temiz titiz çalışan bir yer. 355 yaşındayım. örümcek ağını önermediler. Been V shape istiyordum. Dr Fokus Ultrason önerdi sonra belki 1 yada 2 seans V shape hediye edecek. ama bi sürü şey de önerdi yok kaş arası botoks, elmacık kemiği dolgu, dudak yanı falan filan. acayip bir fiyat çıkıyor.( Fokus ultrason 1200 eur ) dolgu 600 eur . Bütçesi olan gitsin derim. İçime sindi ama çok pahalı. ki ben yaşımı hiç göstermiyorum. yüzüm yağlı diye sıkıntım var hafif bir elastikiyet kaybım var. gıdı falan yok . Sonra daha önce silikon için gittiğim İpeg e gitmeye karar verdim cumaya ordan randevu aldım. Thermage yapıyorlar o daha iyiymiş.İpeg te botox yaptıran arkadaşlarım var çokta memnunlar. İpli mipli mevzulardan çekindim çok insan şikayetçi.
çok komik yaşım 355 olmuş :)) klavye mağduru oldum :))

Merhaba, ben de 35 yaşındayım. Çok minik kaz ayağı dışında kırışığım yok cildim oldukça iyi. Ancak en azından bir sene içinde bir şeyler yapmak istiyorum. Mesela silikon dediğiniz uygulamadan biraz bahsedebilir misiniz ? Ben sadece botox ve dolguyu biliyorum. Ve önereceğiniz klinik var mı ? Teşekkürler.

merhaba kızlar bende bu teknolojiyi çok merak ediyorum benim kaşlarım biraz engin yani gözlerime çok yakın onları kaldırtmak için yaptırmak istiyorum yaşımda 24. ne dersiniz memnunmusunuz yaptırsam çok şaşkın bi ifadem olmaz değilmi

merhaba arkadaslar biraz yeni sayilirim kendim londurada yasiyorum,dr nihat dikle orumcek agi ve yuz askisi genclik asisi dolgu botoks aml olacagim insallah 19ekimde ist la gelicem 23ekimdede aml olacagim nihat beye yaptiran varmi? forumda bazi bigiler beni birazda olsa tetirgin yapti, Lutfen bana yardimci olursaniz sevinirim:KK28: tesekkurler

merhaba arkadaslar biraz yeni sayilirim kendim londurada yasiyorum,dr nihat dikle orumcek agi ve yuz askisi genclik asisi dolgu botoks aml olacagim insallah 19ekimde ist la gelicem 23ekimdede aml olacagim nihat beye yaptiran varmi? forumda bazi bigiler beni birazda olsa tetirgin yapti, Lutfen bana yardimci olursaniz sevinirim:KK28: tesekkurler

A
[QUOTE="demet25, post: 43540226, member: 2375

Asla bu uygulamadan memnun kalmazsınız ben 2 sene yaptırdım cene hattım yok oldu yanak kısmımdakı sarkıklık olmadı bıle dünyada para verdım gıt ortayuz germe yaptır kendı yağından dolgu yaptır hatta endoskopık yüz germe ıcın ıyı doktorlar var burda Erhan bey ve Ercan beyı övmusler örümcek ağı para tuzağı

merhaba ben orumcek agi oldum 21 ekim maya estetik nisantasinda dr nihat diki istemistim fakat olmadi beni dr Ramadan beye yonlendirdiler muhtesem islem yapti 3hafta oldu gorenler cok guzel islem uygulanmis diyorlar. Ellerine saglik hocamin ve birde cok sevimli ve tatli kendisi cok memnun kaldim

dr Ramadan beyden orumcek agi,, Prp ,, aski,, dolgu ve botoks yapti ve cok ilgilendi, telefonlarima ne zaman olsa cevapliyor kendisi ben londurada yasiyorum ve nisanda insallah yanina gidecegim konturol icin gene PRP ve birazda dolgu istiyorum insallah:21:

Back
X