bır ay kadar önce örümcek agı estetıgı yaptırdım. 100 ıp kullanılacak denıldı ve üc mılyar alındı. ıslemden önce ellı ıp kullanılmasına karar verıldı, gerı kalan ellı ıp bır ay sonra uygulanacaktı. agrısız ve ögle arasında yaptırılıp günlük yasama dönülebılır dıyor tüm vıedolarında, benım canım cok ama cok yandı. yüzümde morluklar olustu, hatta ıgnenın gırmedıgı yerlerde pence pence morluklar görülmeye basladı ıkı üc gün sonra, gıttıgım cılt doktoru, ıslemden sonra uygulanan ısının, koyu renklı tenlerde böyle bır etkısı oldugundan bahsettı. ıkı hafta evden cıkamadım. bu arada, lenflerım mıkrop kaptı, gıttıgım doktor, cene kısmındakı ıgnelerden dolayı mıkrop kaptıgını söyledı. pısman oldum yanı...
böyle tatsız bır sürecten sonra, gerı kalan ellı ıpı uygulatmak ıstemedım elbette, bır aydır, defalarca telefon acıp durumu anlattıgım, maıl gönderdıgım halde, uygulamasını görmedıgım bır bucuk mılyarı gerı vermıyorlar...
para alınana kadar ılgılıler, sonra tavır tamamen degısıyor. klınıkten cok tıcarethane.
yüzümdede hıc bır degısıklık yok.
yaptırmak ısteyenlere, paylasmak ıstedım.