- 6 Ocak 2015
- 29
- 11
- 3
- Konu Sahibi tatlisarisin
örümcek ağı yaptırdım gençlik aşısıyla birlikte 2 ay oldu. ancak oturdu sonuçtan memnunum. Ankarada yaptırdımNasil bi cozum 10dakiada ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
örümcek ağı yaptırdım gençlik aşısıyla birlikte 2 ay oldu. ancak oturdu sonuçtan memnunum. Ankarada yaptırdımNasil bi cozum 10dakiada ???
10 dk değil. 30-45 dk arası sürüyor. Sonuçlar 2 nci haftadan itibaren belirginleşiyor.Resmen cildimin rengi açıldı.MemnunumNasil bi cozum 10dakiada ???
10 dk değil. 30-45 dk arası sürüyor. Sonuçlar 2 nci haftadan itibaren belirginleşiyor.Resmen cildimin rengi açıldı.Memnunum
EVET BEN YAPTIRDIM ÇOK MEMNUN KALDIM.Cilt Sarkmalarına Ameliyatsız Çözüm 10 Dakikada iple iğnelerle gençleştirme estetiği yaptıran var mı?
merhaba. cilt rengi örümcek ağı ile mi açıldı. Yoksa altın iğneden mi. İkisi için ne kadar ödediniz.10 dk değil. 30-45 dk arası sürüyor. Sonuçlar 2 nci haftadan itibaren belirginleşiyor.Resmen cildimin rengi açıldı.Memnunum
merhabaEVET BEN YAPTIRDIM ÇOK MEMNUN KALDIM.
peki cilt gercekten gerginleşti mi, toparlanma var
Evet kesinlikle oldu. Çok memnunum tabiki bunun yanında cilt bakımlarını ihmal etmeyin lütfen.
Canim kime yaptirmistin paylasirmisin lütfen.bır ay kadar önce örümcek agı estetıgı yaptırdım. 100 ıp kullanılacak denıldı ve üc mılyar alındı. ıslemden önce ellı ıp kullanılmasına karar verıldı, gerı kalan ellı ıp bır ay sonra uygulanacaktı. agrısız ve ögle arasında yaptırılıp günlük yasama dönülebılır dıyor tüm vıedolarında, benım canım cok ama cok yandı. yüzümde morluklar olustu, hatta ıgnenın gırmedıgı yerlerde pence pence morluklar görülmeye basladı ıkı üc gün sonra, gıttıgım cılt doktoru, ıslemden sonra uygulanan ısının, koyu renklı tenlerde böyle bır etkısı oldugundan bahsettı. ıkı hafta evden cıkamadım. bu arada, lenflerım mıkrop kaptı, gıttıgım doktor, cene kısmındakı ıgnelerden dolayı mıkrop kaptıgını söyledı. pısman oldum yanı...
böyle tatsız bır sürecten sonra, gerı kalan ellı ıpı uygulatmak ıstemedım elbette, bır aydır, defalarca telefon acıp durumu anlattıgım, maıl gönderdıgım halde, uygulamasını görmedıgım bır bucuk mılyarı gerı vermıyorlar...
para alınana kadar ılgılıler, sonra tavır tamamen degısıyor. klınıkten cok tıcarethane.
yüzümdede hıc bır degısıklık yok.
yaptırmak ısteyenlere, paylasmak ıstedım.
Merhaba bende örümcek ağı estetiği yaptırmak istiyorum nasıl memnunmusunuzBugun 12. Gunüm 2 gün sonra randevum var suan gerılmeler devam edıyor yanak bolgelerım sısmeye başladı suratım aydınlandı yavaş yavaş degısıyor ama hemen etkı eden bır uygulama degıl sıkılasma gözle görülür şeklide
demet gözle görülür değişiklikler var dimi?Merhaba bende örümcek ağı estetiği yaptırmak istiyorum nasıl memnunmusunuz
merhaba bende yaptırmak istiyorum ancak istanbul benmi için çok zor olacak. Antalyada yaptırmayı düşünüyorum. fiyat olarak ne kadar tuttu ve kaç iplik kullanıldı bilgi alabilirmiyim. birde üzerinden 1 yıl geçmiş şuan nasılsınız? etkisi hala devam ediyormu yada bir sorununuz varmı?Slm kızlar 2 gün önce bulent cıhantımura örumcek agı tedevısını yaptırdım.aslında leke ıcın gıttım bu aylarda yapamam dedı sonuc alamayız dedı sonbahara kaldı fakat prp ıle ıcten onarınca cılt kalıtemı arttırınca cıldın aydınlanıcagını soyledi benım yasım33 yağlı bır cıldım ve asımetrı bır yüzüm var sag tarafımla sol tarafım farklı ve elastıkıyet kaybı cok belırgın dolgu yaptırsam suratım sısıcektı daha Dogal bır yöntem yaptırmak ıstedım Bursa'da yasıyan bır kız arkadasımda gormuştum yapılmış halını kız 37 yasında hıcbır kırısıgı sarkıgı yok bıle bayılmıstım. Fakat bu ıslem sadece örumcek ağsınlar bıtmıyor bana 3 seans prp ıle bırlıkte altınıgne tedavısı uygulanıcak lekelerım ve cılt kalıtemı arttırmam ıcın bakalım nasıl olucak. Bu ıslem yapılıcanca sürat sısıyor halıyle ılk bırsey bellı olmuyor 15 günde oturmuş oluyor 15 gün sonra kontrolum var ve prp altın ıgne yapılacak suan ıplıklerı bıraz hıssedıyorum gerılıyor tek sıkıntım bu :)yaptırıcaklar ılk bu ıslemde beklemelerı gerekecek sonuc ıcın