Ortaya karışık bir gün...

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
Kızlar öncelikle merhaba herkeze
25 şubat benim için çok önemli bir gün biz sevgilimle herşeyi bir güne toplamaya karar verdik herşeyden kastımı söyleyim hemen ;

25 şubat askere gidişi
14 şubat sevgililer günü
25 şubat yüzük takmamız
14 şubat asker dönüşü
22 mart sözlümün doğum günü
25şubat çıkma günümüz

biz bunların hepsini içindede belirttiğim gibi 25şubata yanı çıkma tarıhimize kutlamayı düşündük her özel günümüzü bu tarihte kutlicaz ve sadece 20 gün kaldı ama ben o gün maddi değil manevi değeri yüksek olan bişeyler yapmak istiyorum maddi olan bir hediyem hazır sizce manevi napabilirim? baktım bu tarz topiklere ayrı ayrı ama hep aynı hediye tarzları var ama ben hepsninin anlamını taşıyan özel bir kaç yapmak istiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim? teşekkür ederim şimdiden

bana akıl verecek kimse yokmu ?

Canim ben bu konular hakkinda hic iyi degilim romantizm 0

Ne bileyim eger imkan varsa o gece bi yerlere cikin yemege falan sonra evde kutlayin veya club'e falanda gidebilirsiniz dicem ama oda pek olurmu bilemedim simdi :s

Canim ben bu konular hakkinda hic iyi degilim romantizm 0

Ne bileyim eger imkan varsa o gece bi yerlere cikin yemege falan sonra evde kutlayin veya club'e falanda gidebilirsiniz dicem ama oda pek olurmu bilemedim simdi :s

tamam canım valla bn düşünemıyorm nasıl olur ne olur diye cok az bi zaman kaldı fikir almak istedşm saol yinede :)

neden hepsini aynı güne toplayacaksın cnmm

ben sadece maddi değeri olan seyleri sey edebiliyorum, hiç öyle şeyler de bilgim de yok, yeteneğimde.. keşke yardımcı olabilseydim..

kız her sene askere gidişi dönüşü kutlanır mı zaten

ya oda var canım da asıl önemlı olan yıldönümü ama asker dönüşüde çok önmlı cünkü askere gttiği gün biz sevgili olduk aşkım dıe sarılıp koklayamadm hıc dönüşü bana srprzdi ben bılmıyordum magzada karsılastk arkadasımla planlamıslar bunu bn 14 şubatın bnm ıcın onemı yok dedım o gün tam dönüş yaptı askerden artık önemi var dedi izne hiç gelmedi hiç öyle o yüzden yaaa.s

ben sadece maddi değeri olan seyleri sey edebiliyorum, hiç öyle şeyler de bilgim de yok, yeteneğimde.. keşke yardımcı olabilseydim..

maddi olarak ne var aklında canım oda olabilir artık başka carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…