Ortaya cikti!!

Valla insan nefsi merak normal ben olsam bende bakardim sanirim))nasil biriyle yillarim gecmis diye merak ederdim.senden suphelendiginide sanmiyorum onun adina bisey yazmadiysan
Ortalik subyanciyla doldu tasti
Ben gerici degilim cnm gayet ileri gorusluyum.. diyorumya iste bosanmis erkekler anca kendilerinden yasca kucukleri kandirir diye buda bir gercek maalesef artik Bazi insanlarin gozlerini acmak lagzim .. sizinkide boylesi bi ornek.. acaba esin birinci karisindan neden bosanmis hic sorgulandinmi bunu ? Bosanmis bir kadinin psikolojisini ancak bosanmis bir kadin anlar siz anlayazmasiniz bunu.. derin bir konudur..

Burda konu sahibini savunanlar tamam facesine meraktan girdi madem ne demeye alay ediyor yazışmalar hakkında .. Ne yaşanmış olursa olsun adam aldatmış ve boşanmış da olsalar özele girmeye kimsenin hakkı yok .. kaldiki eski es. Boşanmış erkek neden sadece 22 yaşındaki ve dengin de ki kızları kandırabilirmiş kadın suçlu olup boşanan erkek yok mu ne alaka ya .. çok var cevremde karısı aldattığı için boşanan yada tam bir cadı ile evli olup yıllarca çeken ve boşanan yada sürünmeye devam eden erkek. Hiç bir unsur konu sahibini masum ve hakli gösteremez .. adam mahkemeye verse dava açsa hakkidir..

Anladigim kadariyla sizin belliki boyle bi yaraniz var bende tuz bastim eski esiniz sanirim genc bi hatunla evlendi.ilk esmi dediniz 2 sene mj ayip atip durdu adamin evliyken kiymetini bilmez adam genc guzel kadin bulunca kiymete biner boyledir hep adam neden bosadi diye sormazsiniz cunku sizde ayni yerden yaralisiniz bence

Valla arkadaslar, biraz ileri gittiniz acikcasi..Yaptigin yanlis falan gibi cumleler sarfetseydiniz keske.Ki zaten kendimde farkindayim. Ahlaksiz lik ne demek sizin icin? Beni assalayanlar,ahlaksiz bulanlar, sanki birinin yuvasini yikmisim gibi davrananlar , kendi yasklasiminiza bakarmisiniz? Nerde medeniyet? Herneyse..Bu insanla yaklasik 9 senedir tanisiyoruz 5 yil evli 1 sene nisanli kaldik. 1 haftalik sevda degildi.Kolay degilmis ayni evi paylastigin insanla yabanci gibi davranmak.Basina gelmeyince anlamiyor.Hobby m de var isim de var, 3 tane dilim var.. asosyal bi insan degilim..Fakat cok zoruma gitti,halada gidiyor yasananlar..Ve halada duygularim var zannedersem. Ama bir kalemde silinip hemen unutulmak cok uzmus beni.Belkide facein de bi isaret,bi sey aradim.Tek ulasim gereci oydu.Kizin yasini sadece belirttim.7 yas tabikide normal.Bayagi yanlis anlasilmisim ama yazismada yanlis anlasilmak normal,o yuzden takmiyorum.Herneyse msj yazdi begefendi yine. Ve yapmadigim seylerle sucladi.Bir suru yalan atti. Afedersiniz s... batirdi ortaligi cool olcam diye. Ve sonunda ozur dileyip konusmayi kesti. Sifresini degistirdigini soyledi.Ve bu sayede bende bu saplantidan kurtulmus oldum nihayet :) Gidim de bari 4. dil ogrenim..Yeni ugras buldum bile bakin :))

Yanlis tespit cnm.. bende diyorumki siz guzelsiniz gencsiniz magdem kendinize bu Mdr guveniyorsunuz banada saldiriosunuz.. birinci karisi cirkinmiydi diyorum.. fazla havalara girmeyin derim ben kendini begenmislik hic bir zmn iyi degildir.. bak benim cevremde kendisinden 15 yas kucuk bir kizla evlilik yapan uzaktan bosanmis bir akrabam var.. ikinci esi piskin piskin, ay birinci karisi ne kdr cirkinmis demis.. hani simdi kiyaslama yapicamda sanki kendisi cok guzel halbuki adamin birinci esi bu kendini begenmisten da ha guzeldi.. ztn o kizda akil olsa evlenmezdi kendinden 15 yas buyuk ve bosanmis bir adamla. .. adamda adam olsa keske... Guzellik bir yere kdr.. subyancilik boylece cogalmis oldu.. hadi by

Siz subyanciligin anlamini biliyorsunuzdur heralde fazla soze gerek yok.. konu sahibinin yaptigi etikmi hayir degil, lakin bosanmis bir kadinin psikolojisi farklidir.. burada kimsenin gelipte sen ahlaksizsin, sen susun sen anormalsin demeye hakki yok ..

sen yanlısı surda yapmısın fayse gir ama sohpet kısmını kapatki girdigin onda onlien olanlar sne görmesin

Aaa. Ne dedi mesajda? Anlamış mı senin olduğunu?

Senin için de ayrica üzüldüm. Allah kimseye vermesin en zor durumlardan birine düşmüşsünüz. Sanki burada yazanlar kadın değil, sizi suçlayanlar yani. Ben de bir kadın olarak eminim ki sizin durumunuzda olarak bir ayrılık yaşamış, yaşamış zorunda kalmis olan her her kadın bunu yapar. Umarım içinde olduğunuz durumdan hemen kurtulursunuz

Asıl sizin öğrenmeniz gerek subyanciligi ... adam 29 kız 22 yaşında neresinde sübyancilik anlamadım .. 22 yaş sübyan yaşı değil yada 7 yaş fark sübyan farkı değil 22 yaşında ki bir kız kendi kararlarını verebilecek olgunluktadir zaten.. Bilip bilmeden atmayın..

Yazmadan duramadım. Ben burada size yapılan ağır eleştirileri çok yersiz buldum açıkçası. Hala eski eşinizin face'ine giriyor olmanız sizi anormal ya da ahlaksız yapmaz. Eş bu yahu! Eski de olsa neler paylaştınız, neler yaşadınız? Burda hangimiz eski SEVGİLİMİZİN bile şifresini diyelim ki biliyor olsak arada merak edip bakmayız ki? Kız hakkında yorumlarınızı da anormal bulmadım. Hangi kadın eskiden de olsa sevdiği birini başkasıyla görse o kadının eksik yanını görmeye çalışmaz ki. Gerçekten sevmişsek saçma da olsa bu hareketleri yaparız hepimiz.

Üzülmeyin lütfen. Sadece onu takip etmek ve sonrasında her şeyi görüp susup kalmak çok kötü bir his. Bilmemek, görmemek daha iyi. Eşinizin görmesi hakkınızda hayırlı olmuş boşverin, artık bakıp kendinizi üzmezsiniz daha fazla :)

bu sana ders olsun bir daha bakma. kendini engelleyemiyormuşsun anlıyorum ama doğru değil sonuçta onların özel hayatını karıştırıyorsun belki senin gördüğünü bilse bu kadar yazmazdı

"Özellikle kizlardan gelen arkadaslik istekleri geri ceviriliyormus,listesinden kizlar siliniyormus,kizlarla yazistigi mesajlar siliniyormus,bazi kisiler isletiliyormus" vs. Ben sadece bakiyordum ve ne silme ne geri cevirme yaptim.Garip olanda hicbir kizdan buna arkadaslik istegi gelmemesi..Ozellikle bu yolluyordu ..oda 3 kiz toplam.Yani bu anlattiklarinin hicbiri dogru degil.Acaba " bak ben bir suru kizla gorusuyorum" mu demek istedi aceba.Bu arada ,profilinde 2 tane resmimizi silmeyi unutmus hatta,(oda nisan resmimiz) ,ve kizin biri o resimleri gordukten sonra sildi bence zaten kendisini.Buda artik beni mi sildi sandi aceba.

Kelime haznende subyanciliktan baska bi bilgi varmi ben pek sanmiyorumda zaten uslup mahale tarzi sana resim atsam sen bile agzini acarsin herzamna 2 kadin cirkin olucak diye bi kaidede yok suan krizlerde 3 sene oldu evliyken kiymet bilmez hasbam.subyan dedinde anlamini ogren 27 yasindaki kizi sence subyanmi oluyo)))senin gibi esimle yasimiz denk olsaydida evdirsemiydi beni kiymetimi bilmesemiydi pisirik falanmi olsaydi dogru evlilik olurdu.kiymetimi bilyo seviyo sayiyo yorilmiyim diye cocuguda salliyo aaa pardon siz alismisiniz siddet ortami yapan sevmeyen sizi kaile bile almayan kocaya milletin durumu ters geliyo.adam evlenir diye simdiden ikinci kadini yadirgama politikasina alt zemin.sende bu dusunceler mahlle tarzi uslup varken kusura bakma seni ne evlensende kocan kaide alir nede seni sever sayar siginti gibi yasarsin.hadi sanada byy hep ezilen kadin...

Mahalle tarzi hahaha guleyim bagri... dogrulari soyleyince boyle saldirirsiniz iste.. devam edin non stop .. evet siz cok ama cok guzelsiniz esiniz sizi sevio sayiyo tmm anladik.. bu kdr havalanmaniza gerek yok ... Yahu ben sana ornek verdim .. belliki sende aynisin.. Ne diyeyim yolun acik olsun..

Anlayana cnm .. baksana konu sahibine soylediklerini birakmamislar .. hakaret diz boyu ...

Ay demekki sizde bosanmis erkeklere meraklisiniz .. cok trajikomiksiniz .. devam edin.. sizede bu yakisir..

Ay demekki sizde bosanmis erkeklere meraklisiniz .. cok trajikomiksiniz .. devam edin.. sizede bu yakisir..

Powerfull bosver arkadasim jolyss acisi taze sanirim yeni bosanmis ona buna saldiriyo subyanci diyo adam 30 kiz 22 yazik daha subyanin anlamini bilmiyo burda millete ahkam kesiyo belliki evliligi cok sorunlu gecmis senunde ayni evde yasayana allh sabir versin ne diyim seni zaten kocan kesin ve kesin bosamistir yazdiklarindan kuyruk acin var belliki aradaki 8 yasa bile subyan diyo hahaha.tam arkadas sensin sen baskan))))

Boşanmışsınız ve aradan 1 yıl geçmiş bırakın istediği gibi yaşasın
neden hayatına müdahale ediyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…