Ortaya cikti!!

burda sana yüklenenlerin %70 i gizli saklı kocasının telefonunu karıştırmıyorsa bende kupkek değilim

aradaki sayfalari okumadim kacirdigim seyler olabilir. esinin telefonunu karistirmakla ayni kefeye nasil koyuyorsun anlamiyorum kupkek. birisi es. birisi eski es sifatini tasiyan adam

Facede en son girilen yeri yada kayıtlı tuttugun cıhazların dısında baska bilgisayardan giriş yapıldıgında hangi saatte ve hangi şehirde görebiliyorsun. Google var bin tane arkadaşı var facebookla ilgili herhangi bir bilgi için size mesaj atacağını sanmıyorum. Atıyorsa da facebook bahanedir

yazdi.."sen benim face mi giriyorsun..sifremi falan degistirdigim halde ne zaman disarda olsam online oluyormusum" dedi..

Anlamakta güçlük çekiyorum boşanmışsınız bitmiş yani hala niye girip kendinizi üzecek seyler arıyorsunuz anlam veremiyorum, aksine o beni merak etsin ben niye edeyim kendinize hakim olun bakın ileriye söyleyin değiştirsin şifreyi böylece giremezsiniz

Bir ton şey var denecek aslında ama arkadaşlar sağolsunlar söylemişler.

Tek diyeceğim anlamamıştır diye korkuyorsun ya, emin ol senin olduğundan yüzde yüz emin olacak artık girmediğin için!

Bukadari da fazla
Hadi esiniz olur sevgiliniz olur ve haberi vardir baktiginizdan veya süphe uyandiracak birsey olur ve bakarsiniz vs..
Ama bir yildir eski esinizin özel hayatina burnunuzu sokmussunuz.. yuh yani.
Ayip ve rezilce bir durum. Kendinizden utanmadinizmi hic?

Cok yanlıs üstüne buraya gelip bu yaptıgınız ayıbı anlatıp sonra da acaba onu mu soracak? diye yazmanız daha ayıp.

yazdi.."sen benim face mi giriyorsun..sifremi falan degistirdigim halde ne zaman disarda olsam online oluyormusum" dedi..
Eyvah eyvah tersle başka işim gücüm yok face.inemi giricem senin de. Bidaha böle saçma şeyler için rahatsız etme de . Hep onlar mı zeytinyağı olcak

hic normal degilsiniz..gercekten bunu yaparak kendinize eziyet edip hayatinizda yeni bir sayfa acamadiginizin farkinda misiniz?
isiniz yoksa ise girin,hobiniz yoksa hobi edinin ama o adamdan uzak durun artik.
o yoluna bakiyor sizde bakin

Yahu nereden biliosunuz belki konu sahibi cok SIKINTI cekti evliliginde ... Tmm konu sahibi yaptigin etik degil biliyoruz ama arkadaslarin kalkipta ahlaksizsin, susun busun demeside yanlis.. saldirmayin kimse kimsenin ne yasadigini bilemez kiskanmista olabilir gayet dogal bisi..

Birde sunu ekleyim konu sahibine saldiracaginiza oturunda bu kizlarin bosanmis erkeklere olan merakini dusunun .. bosanmis erkeklerinde bekar kizlara hemde kendilerinden yasca kucuk olanlara olan merakini dusunun..

Valla insan nefsi merak normal ben olsam bende bakardim sanirim))nasil biriyle yillarim gecmis diye merak ederdim.senden suphelendiginide sanmiyorum onun adina bisey yazmadiysan

Bosanmisn kocana bi baska kadininda ilgi duymasi seni hem kiskandirir hemde adam kiymete biner diye dusunuyorum.genelde boyle oluyo adam gidip genc birini bulunca kiymete biniyo haksizmiyim hele bide kiz guzelse eyvah ilk kadin solugu kuaforde aliyo)

Birde sunu ekleyim konu sahibine saldiracaginiza oturunda bu kizlarin bosanmis erkeklere olan merakini dusunun .. bosanmis erkeklerinde bekar kizlara hemde kendilerinden yasca kucuk olanlara olan merakini dusunun..

Size katilmiyorum erkek bosanmis diye evlenemezmi tekrar yada kiz kendinden buyuk biriyle evlenemezmi eskilerde heo var hepside 10 yas buyuk genelde cok sacma adam bosandiysa bekar kiz ona bakmamali yaomayin allah askina ya hangi devirde yasiyoruz bende esimin 2 esiyim ve yasca kucugum ona asik oldum o bana oldu diye biz simdi icinde bulundugumuz hayatin gidisatinami tersiz.taslasinlarmi bizi)))sucumuz ne asik olmak )))sizin gibi dusuncedeki insanlar yuzunden geri gidiyo bu toplum he dersinizki evli adamlara bakan kizlar anlarim yuva yikiuolar ama bosanmis adamlara diyosunuz zaten toplum ahlak ve kulturumuze bosanma tekrar evlenme ters olsaydi zaten boyle bi durumda olmazdi.

Benimle konuşmak için böyle saçma sapan bahanelerle beni rahatsız etme lütfen, gözümden çok düşüyorsun. bitti anla artık bırak peşimi! De ona bi dumur olsun daha da sorgulayacak hal kalmaz adamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…